SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Medlemskap
Alla är varmt välkomna som till medlemmar i Husqvarna FF!

Husqvarna FF har en av Smålands största ungdomsverksamheter med ca 350 aktiva fördelat på över 15 lag. Pojk- och flicklag, Dam och herrlag. 

Detta är naturligtvis något att vara glad och stolt över. Husqvarna FF är en del av Svensk paraidrott då föreningen har flera träningsgrupper för personer med funktionsvariation.

Vi vill skapa ett Husqvarna FF där publik och fotbollsintresserade samlas för att se kul och underhållande fotboll på Vapenvallen. Husqvarna FF strävar efter att ha välutbildade tränare från fotbollsskolan till seniorer. Husqvarna FF skapar möjligheter för intresserade och engagerade föräldrar och andra vuxna att uppleva en meningsfull fritid genom att vara en del av ledarstaben i något av Husqvarna FF’s lag. 

Ditt medlemskap betyder mycket för oss oavsett om du är aktiv fotbollsspelare, ledare eller väljer att vara stödmedlem till oss. 
Ditt intresse och engagemang gör skillnad.
Ditt medlemskap blir extra värdefullt då medlemskapet ger dig många förmåner och rabatter hos olika företag.

Medlemsavgiften är 400 kronor per år.

Har du frågor om detta kontakta kansliet. kansli@husqvarnaff.se eller 072-587 58 14

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer