SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

2021-08-02 17:09
 
Second hand öppning på söndag!
2021-07-08 12:31
Second handöppning med HFF erbjudande.

På Söndag smäller det! Då öppnar vi vår nya second handbutik på Smeden i Huskvarna. Vi kan garantera fina möjligheter till att göra klipp på en massa olika sorters varor. Allt från kläder, barnartiklar, spel, elekronik, inredningsartiklar, sportartiklar och leksaker m.m. Vi har på söndag öppet mellan klockan 11.00-15.00. Vi har även ett öppningserbjudande till samtliga som handlar något i butiken. Man erhåller då om så önskas en fribiljett till matchen Husqvarna FF-Västra Frölunda med matchstart på Vapenvallen på söndag kl 14.00. Passa på och gå till Vapenvallen och stötta våra bårandiga herrar i jakten på ytterligare 3 poäng. Varmt välkomna till en söndag på Smeden och Vapenvallen !

Förköpsbiljetter IK Tord-Husqvarna FF
2021-07-02 13:33

På onsdag den 7/7 är det derbydags mellan IK Tord-Husqvarna FF i Div 2 västra götaland på Rosenlunds IP. Man kommer max kunna ta in 600 personer i och med rådande restriktioner. Därav har vi fått ett antal biljetter till kansliet till förköp. Skulle man vara intresserad av köp så kommer man lättast in på kansliet och köper sin biljett genom att betala med swish. Kostnad 80:-/vuxen och 60:-/ pensionär. Finns även möjliget att köpa samband med våra herr och dammatcher i helgen. Kom då in på kansliet.

Hälsning från Sommarproffslägret
2021-06-27 20:57

Efter tre soldränkta och fotbollsspäckade sommardagar kan vi nu sammanfatta ett mycket lyckat sommarproffsläger. På lägret deltog drygt 50 pojkar och flickor födda 2006-2008, främst från HFF, men också från våra grannföreningar Egnahem, Lekeryd och Vista. Syftet med lägret har varit att få bra träning och utvecklas som fotbollsspelare, samt lära känna nya fotbollskamrater över lag- och klubbgränserna.  

Vill du bli ledare i Husqvarna FF?
2021-06-23 10:11

Älskar du att arbeta med Ungdomar? Har du ett brinnande intresse för fotboll? Vill du vara med och utveckla barn och ungdomsverksamheten i Husqvarna FF?

 

Vår förening växer stadigt och fler vill spela fotboll i Husqvarna FF, vilket är väldigt kul! Det gör att vi ständigt är i behov av ledare.  

 

Kanske har du tidigare erfarenhet av att leda verksamhet för barn och unga, en egen idrotts eller fotbollskariär i bagaget eller varför inte något annat att bidra med i vår föreningsverksamhet. 

 

Vi är alltid i behov av engagerade personer så tveka in te att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vår förening

 

Kontakta klubbchef Jörgen Larsson på tel 072-5875814 eller på mejl kansli@husqvarnaff.se.

Så dskuterar vi vilka ledaruppgifter som skulle passa just dig.

 

Väkommen att höra av dig!

 

 

 

Tack för denna veckan!
2021-06-18 17:47
Ledarna i år.

En fantastisk vecka är till ända. Sommarfotbollsskolan har pågått måndag till fredag denna veckan på Vapenvallen och det var ett rekordstort deltagande. Ca 220 barn i åldrarna 8-13 år har totalt deltagit. Nytt för i år var att vi utökade med en dag där alla fick gå till Smeden. Där fick de prova på fiske, paddla kanot, magnetfiske, baka pinnbröd samt arbeta i grupper med värdegrund och samarbetsövningar. Allt känns som det blev mycket väl mottaget från barnen. Temperaturen steg rejält under veckan och idag fredag åkte vattenspridarna fram på planerna där barnen fick svalka sig. En kanon vecka har det varit och vi önskar barnen varmt välkomna tillbaka nästa sommar!

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer