SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Bli medlem i Husqvarna FF
Bli stödmedlem
Anmälan HFF-Cupen Issas minne 2024.
2023-12-08 13:54

HFF-Cupen Issas minne är ett stående inslag på fotbollssommaren på Vapenvallen. Cupen hålls till minne av vår tidigare sportchef Issa Iskander som lämnade oss 2017.  Den kommer 2024 att gå av stapeln den 7e september och spelas under nästa år i klasserna flickor och pojkar födda 2015 och 2016. Innebär självklart att det är 5 manna spel som gäller. Cupen växer år för år och 2023 deltog 93 st lag i cupen. Från och med idag ligger anmälan ute på cupsidan och man klickar sig vidare via länken nedan för att anmäla sig. Varmt välkomna!

 

HFF-Cupen Issas Minne | Fotbollscup (cupmate.nu) 

Julklappstips!
2023-12-05 07:59

Förenings kläder i julklapp! Beställ dem innan 15 december för garanterad leverans innan jul.

Du hittar din föreningsshop på https://team.intersport.se

 

God Jul önskar vi på

Intersport

Najib Ahmed blir ny P17 tränare.
2023-12-04 10:52

Det är nu glädjande klart att Najib Ahmed blir ny huvudtränare för vår P17 trupp. Najib kommer senast från Jönköpings Södra där han senaste året var huvudtränare för deras P16 trupp. Najib är 24 år gammal och har trots sin ungdom både hunnit träna ett antal lag, samt utbildat sig med UEFA B licens. Innan han flyttade till Jönköping spelade han själv fotboll och tränade lag i Boråslagen Norrby IF och Borås AIK. Najib utbildar sig just nu även på Högskolan i Jönköping där han går logistik programmet.

  -Efter möten med flera personer i föreningen samt nuvarande tränare kändes detta väldigt spännande att hoppa på detta uppdrag. Det känns inspirerande att få arbeta med denna P17 trupp, få bidra med min kompetens och hjälpa spelarna att ta nästa steg mot seniorfotbollen, säger Najib.

  -Det känns som föreningen tar kliv framåt inom ungdomsfotbollen och kommer fortsätta göra det under åren framåt.

  -Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer utvecklas, ha kul på vägen och klara av de utmaningar vi står inför under 2024, avslutar Najib.

 

Vi hälsar Najib varmt välkommen till Husqvarna FF!

Gräsroten pengar från Svenska spel.
2023-11-22 14:34
Vår P2011 trupp med checken från Svenska Spel.

Varje år får föreningar i hela landet ett tillskott till kassan genom Svenska spel. Detta kallas "Gräsroten". Summan som föreningen får bestäms utefter hur många som lägger till just Husqvarna FF som sin Gräsroten förening på sitt svenska spel konto. Så när man sedan använder sitt Svenska spel konto och spelar sina Lottorader eller stryktips så tillfaller en liten peng vår förening som betalas ut från Svenska spel en gång om året. Vill vara noga med att poängtera att detta är pengar som Svenska Spel sponsrar med, alltså inga pengar som kommer från den som har sitt spel konto. Glöm inte att lägg till just vår förening på ditt spel konto. Summan som vi fick detta år är 35.459:- vilket är mycket välkomna pengar i vår vidare satsning på verksamheten.

 

Gör enligt nedan när du lägger till Husqvarna FF

1 Logga in på ditt Svenska Spel konto.

2 Välj de 3 strecken i menyn och välj Gräsroten.

3 Välj fältet nr 1 om du inte har någon förening sedan innan.

4 Sök upp Husqvarna FF och tryck på förenings namnet.

5 Rutan "Ge mitt stöd" kommer upp och tryck på den.

Tyck till om Vapenvallen och ge feedback.
2023-11-21 10:07

Jönköpings kommun har skickat ut en enkät där de vill ha feedback om hur ledare, aktiva och föräldrar ser på Vapenvallens anläggning. Passa på ett ge er feedback. Scanna QR koden eller gå in på den adress som står ovan på bilden som ta er vidare till enkäten.

Zurab Tsiskaridze ny huvudtränare för herrlaget.
2023-11-03 08:00

Sedan uppbrottet från Gustaf Lundholm har arbetet varit i full gång med att hitta hans ersättare. Nu står det klart att tidigare assisterande tränaren (och spelaren) Zurab Tsiskaridze kommer ta över huvudansvaret from 1/1-2024. 37-årige Zurab har som vi alla vet en meriterande spelarkarriär i bagaget och valde i veckan att lägga skorna på hyllan efter spel i flertalet länder på högsta nivå. Detta blir startskottet på en förhoppningsvis lång och framgångsrik tränarkarriär. Kontraktet är skrivet på 2 år.

 

Läs nedan en kort intervju med vår nya huvudtränare:

Bli stödmedlem
Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
Herr Div 2, 07/12 10:27 
P2013, 03/12 14:55 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer