SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Omstart för våra herrar mot Västra Frölunda.
2022-07-29 09:48

På söndag kl 14.00 så drar herrarna igång seriespelet igen. Bussen styr mot Göteborg för match mot Västra Frölunda på Rudalens konstgräs. Nu väntar en spännande höstsäsong där vi just nu ligger på en 2a plats i tabellen, 2 poäng efter ledande Eskilsminne. Frölunda besitter just nu en 3e plats i tabellen vilken gör helgens match extra spännande. Vi hoppas många HFFare tar en semester utflykt till Göteborg för att stötta våra herrar. Nedan ger tränare Daniel Culah sina tankar inför höstsäsongen och matchen mot Frölunda.

 

Vi summerar våren och laddar batterierna!
2022-07-01 08:53
Nu har vi kommit till halvlek i fotbollssäsongen 2022, då våra blårandiga hjältar skall få lite välbehövlig vila och hämta krafterna inför en spännande höstsäsong.

Våra båda representationslag är mycket glädjande med i toppen och fightas i sina respektive serier, vilket skall bli mycket spännande att följa under hösten.

Zandra Zaar ny verksamhetschef på Smeden.
2022-06-10 12:46
Zandra Zaar

Från och med 1/6 har vi en ny verksamhetschef på Smeden. Johan Wallin avslutade sin tjänst på Smeden den 31/5 och in i rollen kliver istället Zandra Zaar. Zandra är 29 år, bor i Hovslätt med sambo och två barn och kommer senast från en anställning som forsknings och utvecklingsledare på kommunal utveckling. Dessa erfarenheter kommer vara värdefulla i nya uppdraget på Smeden, där samverkan mellan kommun och andra organisationer kommer vara en viktig del. Från föreningens sida är vi väldigt glada att Zandra tackade ja till denna tjänst och önskar henne varmt välkommen.

                                                      

 -Jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla Smeden tillsammans med både interna och externa aktörer, säger Zandra

 - Jag brinner verkligen för frågor som rör inflytande och delaktighet, vilket jag kan använda mig av mycket i denna tjänst, avslutar Zandra

 

Vi vill samtidigt passa på att tacka Johan Wallin för ett jättebra arbete under sina dryga 4 år på Smeden som verksamhetschef, samt önskar honom lycka till med nya utmaningar. 

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
P2014, 20/04 13:36 
F17, 10/02 12:53 
Herr Div 2, 04/02 19:25 
P2011, 29/01 19:31 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer