SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Vi summerar våren och laddar batterierna!
2022-07-01 08:53
Nu har vi kommit till halvlek i fotbollssäsongen 2022, då våra blårandiga hjältar skall få lite välbehövlig vila och hämta krafterna inför en spännande höstsäsong.

Våra båda representationslag är mycket glädjande med i toppen och fightas i sina respektive serier, vilket skall bli mycket spännande att följa under hösten.

Zandra Zaar ny verksamhetschef på Smeden.
2022-06-10 12:46
Zandra Zaar

Från och med 1/6 har vi en ny verksamhetschef på Smeden. Johan Wallin avslutade sin tjänst på Smeden den 31/5 och in i rollen kliver istället Zandra Zaar. Zandra är 29 år, bor i Hovslätt med sambo och två barn och kommer senast från en anställning som forsknings och utvecklingsledare på kommunal utveckling. Dessa erfarenheter kommer vara värdefulla i nya uppdraget på Smeden, där samverkan mellan kommun och andra organisationer kommer vara en viktig del. Från föreningens sida är vi väldigt glada att Zandra tackade ja till denna tjänst och önskar henne varmt välkommen.

                                                      

 -Jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla Smeden tillsammans med både interna och externa aktörer, säger Zandra

 - Jag brinner verkligen för frågor som rör inflytande och delaktighet, vilket jag kan använda mig av mycket i denna tjänst, avslutar Zandra

 

Vi vill samtidigt passa på att tacka Johan Wallin för ett jättebra arbete under sina dryga 4 år på Smeden som verksamhetschef, samt önskar honom lycka till med nya utmaningar. 

Stötta herrarna mot Eskilsminne!
2022-06-09 14:30
Herrspelarna William Lind och Alex Khoshaba med våra HFF souvenirer.

På lördag med avspark 16.00 är det dags för en mycket spännande match på Vapenvallen för våra herrar i Div 2 västra Götaland. Serieledande Eskilsminne från Helsingborg gästar oss. Vi själva besitter just nu andra platsen i serien, vilket innebär att detta blir en tidig seriefinal. Vi är just nu 5 poäng efter Eskilsminne i tabellen och hoppas kunna minska det gapet på lördag.

 

Vi hoppas ni alla HFFare, spelare, ledare, supportrar som medlemmar vill komma och stötta våra herrar mot 3 poäng. Har ni HFF kläder, halsduk, keps etc så ta gärna på er detta. Kiosken är självklart öppen och vi kommer både grilla hamburgare och korv till försäljning. Behöver du påbörja, förnya eller utöka ditt blårandiga förråd kommer du kunna köpa kepsar, badlakan, mössor och halsdukar i samband med matchen.

 

Alla våra egna ungdomsspelare på plats skriver upp sig på en lista innanför den gula entren med sitt namn så är de i halvlek med på en utlottning gällande HFF souvenirer. Desto fler ungdomar på plats, desto fler souvenirer lottar vi ut.

 

Vi ses på Vapenvallen på lördag!!

Damernas match ikväll inställd
2022-06-07 10:19

Vi måste tyvärr meddela att dagens match mot Fredriksdal/Äng är inställd då de tvingats lämna WO.  Detta innebär att vi är vidare till nästa omgång i Toyota cup. 

 

Vi önskar FBK stort lycka till under resten av säsongen! 

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
P2014, 20/04 13:36 
F17, 10/02 12:53 
Herr Div 2, 04/02 19:25 
P2011, 29/01 19:31 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer