SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Emma till landslaget - Rebecca till Bosön!
2021-09-17 19:53
Nya spännande äventyr för Rebecca Björk och Emma Holmqvist.

Det väntar inom kort spännande utmaningar för två av våra damtrupps spelare, Emma Holmqvist och Rebecca Björk. Emma kom med i den första landslagstruppen för födda 2006 som i nästa vecka skall möta Norge i två landskamper, Den första spelas i Kungshamn på onsdag och den andra i Brastad på fredag. 

Rebecca blev i veckan uttagen till regionalt läger för födda 2004 där drygt 40 tjejer kommer deltaga. Lägret kommer hållas på Bosön 4-7 oktober.

  - Det hela känns både spännade och väldigt roligt på samma gång, säger Emma och Rebecca gemensamt. 

Vi önskar tjejerna varmt lycka till!

Innan Emmas första landskamper nästa vecka väntar ny spännande match i damernas Div 1 serie imorgon, då IFK Värnamo gästar Vapenvallen. Matchstart 14.00. 

2021-09-15 14:09
 
Ännu en talang till landslagssamling
2021-08-20 12:20

Det börjar bli några styckna nu, de spelare ifrån Husqvarna FF som får möjlighet att visa upp sig i större sammanhang som exempelvis landslagsläger. Senast ut i raden är Egnahemsfostrade Emma Holmqvist som är uttagen till F15 läger i september.

Succé för Smedens second hand!
2021-08-14 17:52

Nu har Smedens second hand varit öppen fyra söndagar och det har blivit en succé! Det har varit fullt med folk i butiken som har gjort fynd och bidragit till både miljön, men också till verksamheten. Pengarna som kommer in ska gå till ungdomsverksamheten i Husqvarna FF.

 

Second handbutiken är inte bara en second handbutik utan har också kommit att bli en mötesplats för människor. I nuläget rör det sig om en kärntrupp som har stått i butiken på söndagar, men önskan är att utöka denna trupp med fler volontärer. Om du känner dig sugen på att hänga på ett gott gäng och göra en god gärning för ungdomarna i Husqvarna FF, så är du varmt välkommen att höra av dig eller kika in i butiken någon söndag! Alla är välkomna! På söndag är det återigen dags för Smedens second hand att ha öppet mellan klockan 11–15. 

 

Varmt välkomna och väl mött!

Hälsning från Sommarproffslägret
2021-06-27 20:57

Efter tre soldränkta och fotbollsspäckade sommardagar kan vi nu sammanfatta ett mycket lyckat sommarproffsläger. På lägret deltog drygt 50 pojkar och flickor födda 2006-2008, främst från HFF, men också från våra grannföreningar Egnahem, Lekeryd och Vista. Syftet med lägret har varit att få bra träning och utvecklas som fotbollsspelare, samt lära känna nya fotbollskamrater över lag- och klubbgränserna.  

Vill du bli ledare i Husqvarna FF?
2021-06-23 10:11

Älskar du att arbeta med Ungdomar? Har du ett brinnande intresse för fotboll? Vill du vara med och utveckla barn och ungdomsverksamheten i Husqvarna FF?

 

Vår förening växer stadigt och fler vill spela fotboll i Husqvarna FF, vilket är väldigt kul! Det gör att vi ständigt är i behov av ledare.  

 

Kanske har du tidigare erfarenhet av att leda verksamhet för barn och unga, en egen idrotts eller fotbollskariär i bagaget eller varför inte något annat att bidra med i vår föreningsverksamhet. 

 

Vi är alltid i behov av engagerade personer så tveka in te att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vår förening

 

Kontakta klubbchef Jörgen Larsson på tel 072-5875814 eller på mejl kansli@husqvarnaff.se.

Så dskuterar vi vilka ledaruppgifter som skulle passa just dig.

 

Väkommen att höra av dig!

 

 

 

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer