SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

William Lind förlänger!
2022-05-20 07:58
William Lind stannar över säsongen 2024.

Det är nu mycket glädjande klart att en av våra stora talanger William Lind stannar i Husqvarna FF minst 2 år till efter denna. William har signerat ett nytt avtal som gör att han spelar i den blå dressen över säsongen 2024.

 

William kom till HFF som 13 åring från Egnahems BK och tog redan som 15 åring plats i herrtruppen. Han har sedan växt in i seniorfotbollen och har denna säsongen startat samtliga seriematcher.

Matcher på HFF dagen!
2022-05-17 12:09
 
Emma uttagen i F16 landslagets trupp till fyrnationsturnering
2022-05-13 12:25
Nästa vecka väntar matcher mot Norge, Frankrike och USA för Emma Holmqvist

Vi har i veckan träffat Emma Holmqvist som till vardags spelar i damlaget och som nu är uttagen att få representera Sverige i en fyrnationstunering som spelas den 16-23 maj i Blekninge. 

 

Hur är känslan att bli uttagen och representera landslaget nästa vecka? 

Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med i denna landslagstunering, speciellt att få möte lag som USA och Frankrike. Det ska bli kul att träffa lagkompisar från hela Sverige men framförallt att få spela fotboll hela veckan. 

 

Hur förbereder du dig? 

Inför lägret så tränar jag på som vanligt med laget och är i skolan. 

 

Vad tror du om era chanser i tunderingen? 

Jag tror att vi har bra chans i turneringen för att vi har väldigt starka spelare på alla positioner. Norge har vi mött förut och de har vi vunnit över en gång tidigare så det hoppas jag vi gör igen.  Sedan ska det bli kul att få möta Frankrike och USA som jag inte vet så mycket om ännu förutom att det säkert kommer bli tuffa matcher. 

 

Vi önskar Emma och F16 landslaget lycka i turneringen nästa vecka! 

 

 

Vill ni gå in och läsa mer om vad som väntar för laget, samt vilka andra spelare som tagits ut för spel klickar Du på länken nedan. Där presenteras även komplett spelschema för samlingen och rapportera kring lagets matcher.

 

https://em-fotboll.se/f16-landslagets-trupp-till-fyrnationsturneringen-i-blekinge/

 

 

Sommarproffslägret 2022!
2022-05-09 09:03
Bilder från lägret förra sommaren.

Vill du under några dagar träna som ett proffs? Bli snabbare, starkare samt få bättre spelförståelse och träna ditt tillslag?

Då ska du anmäla dig till Husqvarna FFs Sommarproffsläger på Vapenvallen tisdag-torsdag den 28-30 juni 2022. Det är nu 3e året vi anordnar detta populära läger.

 

För vem?

Killar och tjejer födda 2007-2009

Det spelar ingen roll vilken klubb du tillhör, alla som brinner för fotboll och vill utvecklas som spelare är varmt välkomna!

Derby ikväll mot J-Södra på Vapenvallen
2022-05-04 22:06
Lagkapten Malin Andersson tillsammans med tränare Tommy Hermansson

Äntligen är vi tillbaka på Vapenvallen igen och egentligen årets första riktiga hemmamatch!

 

Det ska bli roligt att möta Jönköping Södra, ett lag som vi inte mött på flera år. Jönköping Södra har startat säsongen väldigt bra så vi förväntar oss en jämn och tuff match! Säger tränare Tommy Hermansson.

 

Till matchen saknar vi Moa Sågby och Elin Andersson som båda blivit förkylda och tyvärr missar matchen.

 

Vi ser fram emot att vara tillbaka på Vapenvallen och hoppas få se mycket publik som kommer för att titta och stötta oss i derbyt en kväll som denna under strålkastarnas ljus!

 

"Alla matcher i den här serien kommer vara tuffa och det är viktigt att vi förbereder oss och följer vår matchplan " av erfarenhet så vet jag att man aldrig ska ta en match för givet. Då blir man straffad direkt, men vi är redo! säger lagkapten Malin Andersson.

 

Vi ses på Vapenvallen ikväll kl. 19.00!

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
P2014, 20/04 13:36 
F17, 10/02 12:53 
Herr Div 2, 04/02 19:25 
P2011, 29/01 19:31 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer