SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Herr Div 2
Toppmålvakt ansluter
2021-06-12 12:00, Herr Div 2
Vilson Cakovic på Vapenvallen (Foto: Joakim Edvinsson)

Toppmålvakt ansluter 

Han har tränat med laget en längre tid. Nu är det klart att  rutinerade målvakten Vilson Cakovic skriver på för Husqvarna FF. 

-Jag har bara hört gott om klubben under min tid i Jönköping, säger Vilson.

 

Reflexsnabb målvakt

Vilson Cakovic är född och uppväxt i Serbien. Där var han en talangfull målvakt och spelade en räcka med landskamper från U16 upp till U19. Som senior spelade han bland annat i Albanska högsta ligan innan han kom till Jönköping och spel i Råslätt SK.  Han har blivit kvar i Jönköping och efter Råslätt blev det Assyriska IK i division ett södra. Där har han imponerat med sitt målvaktsspel. 

 

- Mina styrkor är framförallt mina reflexer och att kommunicera bra med backlinjen.

 

Han har tränat med laget en längre tid då det stod klart att kontraktet med Assyriska IK skulle brytas.

- Assyriska IK hade ekomiska bekymmer under coronapandemin och då vi inte fick våra löner så valde jag att bryta kontraktet, säger Vilson.

 

Drömmen om målvaktstränare

Han har inte bara tränat själv tillsammans med Husqvarna FF under våren utan också fungerat som målvaktstränare. Det är också något han drömmer om att bli.

 

- Ja, jag planen är att jag ska bli en målvaktstränare och även stödja ungdomarna i Husqvarna FF med coaching, säger Vilson. 

 

Goda ambitioner i laget

Han har bott i kommunen under flera år och har bara hört gott om Husqvarna FF.  Han är imponerad av lagets backlinje och känner Simon Klänge sedan tidigare då de spelade tillsammans i Assyriska. Föreningens faciliteter med planer och annat runt omkring är han lite extra imponerad av. Han tror att laget har något långsiktigt bra på gång och ser fram emot att vara med på den resan.

 

- Jag gillade den långsiktiga ambitionen som klubben presenterade för mig, Det finns också en bra mix mellan unga och mer erfarna spelare,  säger han.

 

Text och foto: Joakim Edvinsson

2021-06-10 07:49
 
Nu kör vi igång!
2021-06-04 10:34
Simon Klänge och Salha Nduwayo visar upp årets dräkter.

I helgen är det äntligen dags att sparka igång seriespelet 2021 för vårt herr och damlag.

Påminnelse Sommarproffslägret!
2021-05-28 07:33

Hoppas ni inte missat att anmäla till årets sommarproffsläger! Vi kan fortfarande ta in fler spelare. Just nu har vi drygt 50 st spelare födda 2006-2008 anmälda till vårt sommarproffsläger som äger rum 21-23/6. Anmälan ligger ute till på tisdag 1/6. Mejla in din anmälan med uppgifter som finns nedan till kansli@husqvarnaff.se.

Bli Vapendragare - Seriestarten närmar sig!
2021-05-20 07:51
Halsduk till alla vapendragare.

Igår kom det mycket glädjande beskedet att seriestarten för våra herarr och damer närmar sig med stormsteg. Helgen den 5-6 juni sparkar säsongen 2021 igång på riktigt. Med de nya restriktionerna som börjar gälla 1/6 kommer även publik vara tillåtet. Detta uträknat utefter hur mycket sittplatser fotbollsanläggningarna har. Vi återkommer med hur många som får komma in på just Vapenvallen. Båda serierna kommer också avgöras med dubbelmöte vilket kommer innebära mycket matcher under perioden juni-november. Därav vill vi påminna er, företag, familjer och privatpersoner att bli Vapendragare till Husqvarna FF.

Sommarfotbollsskolan fulltecknad.
2021-05-19 09:13

Intresset för årets Sommarfotbollsskola har varit jättestort vilket är riktigt roligt. Vi stänger nu anmälan. Skulle man vilja ställa sig i kö anmäler man sitt intresse med ett mejl till kansli@husqvarnaff.se så återkommer vi om det skulle bli några avhopp. Skriv då in er son/dotters uppgifter samt era kontaktuppgifter i mejlet.

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer