SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

På Riksidrottsmötet i maj 2019 beslutade Svensk Idrott om att alla idrottsföreningar i landet i fortsättningen ska begära ut ett utdrag från alla sina nuvarande och nya ledares belastningsregister, detta gäller från 1 januari 2020. Husqvarna FF påbörjade detta arbete med att samla in alla ledares belastningsregister redan under hösten 2018, alla nya ledare i föreningen måste lämna in ett utdrag från sitt belastningsregister för att få vara ledare i föreningen.

Varför gör vi det här?
Föreningen vill säkerställa så långt det är möjligt att vi inte har ledare i vår verksamhet med en bakgrund som på något sätt är olämplig i en roll som ledare med tanke på alla barn och ungdomar som är verksamma i vår förening varje vecka. Detta gör vi för att ge alla barn och ungdomar en så bra och trygg idrottsmiljö som möjligt i vår förening. Med barn avses personer under 18 år.

Kontakt och ansvarig person i Husqvarna FF:

Jörgen Larsson - Klubbchef

0725-87 58 14

kansli@husqvarnaff.se

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer