SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Herr Div 2
Joel Karlström har anlänt!
2021-03-31 08:31, Herr Div 2

Ännu ett nyförvärv är klart till vår herrtrupp och det är en ung men redan meriterad spelare. Joel Karlström kommer under säsongen lånas in från IFK Mariehamn som spelar i högsta ligan i Finland. Joel fyller 20 år i år och gjorde redan förra säsongen matcher i högsta ligan i Finland. Han har även representerat Finlands U17 landslag vid flertalet tillfällen. Han är en innermittfältare som kan spela i både defensiva och offensiva roller.

   - Känns jätte spännande att vara här och idag få göra min första träning med HFF. Jag ser det här som jättebra steg i min utveckling där jag vill vara med och bidra med mina kvaliteter för att göra HFF till topplag denna säsongen, säger Joel

   - Det märks att Joel är en spelare med fin teknik, speluppfattning och tillslag, säger tränare Daniel Culha efter första träningen. Joel passar väldigt bra in i den struktur av spelare vi vill arbeta med och det blir mycket spännande att följa honom under säsongen, säger Daniel. 

Bli en Vapendragare du med!
2021-03-30 12:13

Nu lanserar vi i Husqvarna FF ett nytt sätt för ditt företag, din familj eller kanske för dig som privatperson att stödja barn och ungas utveckling i Huskvarna. Detta genom att bli en Vapendragare. 

- Detta är ett sätt att visa att man stödjer föreningen, i vått och torrt, säger Klubbchef Jörgen Larsson.

- Här finns även fina möjligheter för våra föräldrar, ledare och spelare att på ett enkelt sätt bättra på             lagkassan inför stundande cuper etc, då 500:- av en såld Vapendragare tillfaller det lag som sålt,                 fortsätter Jörgen.

 

Tiläggas skall att detta inte på något sätt är ett krav på försäljning för våra lag. Utan se det som en fin möjlighet öka på både lagets och föreningens kassa inför famtida utmaningar.

Tjäna pengar till laget i EM tider!
2021-03-25 12:04
Ladda album (+1 bilder) >>

Kontakta kansliet om det finns intresse i ert lag att sälja. Föreningen gör en gemensam beställning. 

Herr Div 2
Dynamiska duon klara. 
2021-03-13 10:00, Herr Div 2
Didde och Simon spelar tillsammans 2021. (Foto Joakim Edvinsson)

En viktig förlängning och en återvändare är klara för spel 2021.

- Det känns bra att vara tillbaka på Vapenvallen, där jag tillbringat så många timmar tidigare, säger  Simon Klänge.  Han och Didric Andersson spelar återigen tillsammans i blårandigt. 

Föreningskläder
2021-03-10 10:54

Nu är fotbollssäsongen på gång och det är dags att förnya sina föreningskläder eller för den delen kanske komplettera det som saknas.

 

För att se hela sortimentet kan ni gå in via denna länk:  https://team.intersport.se/husqvarna-ff. Alla beställningar läggs via webshopen.

Snart dags för fotbollsskolan i Husqvarna FF!
2021-03-09 14:45

Våren närmar sig vilket innebär att snart är det dags för en ny kull flickor och pojkar att springa ut på Vapenvallen och börja träna fotboll. Denna säsong är det födda 2015 som kommer starta igång med fotbollskolan i Husqvarna FF. Träningarna är alltid onsdagar mellan 17.30-18.30. Anmälan ligger nu ute på hemsidan där man går in under medlemskap/avgifter och skriver in sitt barns uppgifter och skickar in. Träningen startar i början av maj där vi återkommer om exakt datum. Vanligtvis har vi en informationsträff för föräldrar i april men som läget är nu vet vi inte om detta kommer vara möjligt, vilket vi får återkomma om. 

 

Att vara ledare för sitt barn och dess kompisar i deras fritidsintressen är något som är fantastiskt kul och givande. Är du intresserad av att vara med som ledare är du mycket välkommen att höra av dig till Linneah El-Hage (fotbollsskoleansvarig) på 072-514 57 18 eller Jörgen Larsson (klubbchef) på 072-587 58 14.

 

Varmt välkomna att anmäla er till fotbollsskolan 2021!

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
Herr Div 2, 31/03 08:31 
Herr Div 2, 13/03 10:00 
Herr Div 2, 24/02 11:38 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer