Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Nu har vi börjat fylla sittplats!
2020-03-31 09:47
Passa på att köpa din stol innan sittplats är fylld.
Nu har sittplats börjat att fyllas! Under fliken "Nu fyller vi sittplats!" kan du med jämna mellanrum följa vilka personer som stöttar HFF genom att köpa sin sittplats. Hoppas att du vill hamna med ditt namn där också.

Swisha eller betala in till vårt plusgiro med nummer nedan. Skriv även "Stol" samt ert namn i meddelande och om det skulle vara ett speciellt nummer ni vill ha. När säsongen drar igång kommer det sitta en skylt på sittplatsläktaren över var man har sin plats. Under fliken "Nu fyller vi sittplats!" på hemsidan kommer man även kunna följa försäljningen. Vi hoppas på ditt stöd, ”Nu fyller vi sittplats!”


Swish: 123 46 41 825


Plusgiro: 96276-1


”Nu fyller vi sittplats”
2020-03-27 12:05

I tuffare tider sätts vi på prov och det är det väldigt många som gör just nu!


För vår del i Husqvarna FF innebär läget gällande covid-19 minskade intäkter på flera sätt. Ett av dom är matcherna, där det denna säsongen både på herr och dam kommer spelas en enkelserie. Just den intäkten vill vi nu ändra på, genom ditt bidrag!

Stötta våra samarbetspartners i en tuff tid!
2020-03-25 13:26
Vi i Husqvarna FF vill idag slå ett extra slag för två av våra större samarbetspartners. Huskvarna Stadshotell och Pizzeria Majstången har under flera år varit trogna och viktiga samarbetspartners till oss i Husqvarna FF.

Precis som många andra genomgår dom just nu en mycket tuff tid för sin verksamhet!! Därav vill vi att våra medlemmar gärna tar tillfället i akt och gör ett restaurang besök hos just dom!  Länkar finns här nedan till deras hemsidor för att se deras menyer.


Seniorserierna uppskjutna
2020-03-25 13:26
Seniorernas seriespel är uppskjutet till mitten av juni.
Svenska fotbollsförbundet har meddelat att alla förbundsserier ska skjutas upp. För Husqvarna FFs del innebär det att både herrarnas och damernas seriespel kommer igång i mitten av juni.

Serierna kommer också spelas som en enkel serie. 
Viktig information angående coronaviruset
2020-03-18 08:19
Vi får för närvarande mycket frågor som är kopplade till Covid -19 (Coronaviruset). Husqvarna FF bevakar löpande utvecklingen av situationen kring coronaviruset genom att följa rapporteringen och rekommendationer från bland annat Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska fotbollsförbundet. Hemsidan är den generella informationskanalen som föreningen använder och av det skälet uppmanas ni att regelbundet kontrollera hemsidan.

Det finns för närvarande inte någon rekommendation från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet eller Svenska fotbollsförbundet om ett generellt tränings- eller matchförbud. Vi har därför valt att fortsätta bedriva vår verksamhet på sedvanligt sätt, förutom att vi avslutar inomhusträningarna för samtliga ungdomslag från och med idag.

Under den rådande situationen har vi som förening förståelse om du som enskild medlem inte vill delta vid träning eller match eller om du som förälder bedömer att ditt barn inte ska delta vid träning eller match. Däremot uppmanar vi alla att som vanligt ta kontakt med respektive lags ledare om du inte kommer att närvara vid en träning eller match.

Vi arbetar aktivt med att skapa trygghet i vår verksamhet och vi har förståelse för folks oro samt att vi vill vidta de adekvata åtgärderna som kan förhindra smittspridning. Vidare vill vi att så många som möjligt ska kunna delta vid våra aktiviteter.

Skydda dig själv och andra
Precis som vid "vanliga" infektionssjukdomar är det viktigt att vi följer de allmänna råd som finns.
- Tvätta händerna ofta, med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
- Hälsa inte på varandra genom att ta i hand.
- Dela inte vattenflaskor
- Hosta och nys i armvecket
- Undvik röra ögon, näsa och mun
- Men framförallt stanna hemma om du är sjuk. Vi vill inte ha sjuka spelare på träning eller tävling någon gång under året.

Om det sker förändringar i rekommendationerna från folkhälsoinstitutet kommer vi att meddela detta via våra sociala kanaler.
Flyttat årsmöte 31/3
2020-03-18 08:12
På grund av rådande omständigheter gällande Coronaviruset väljer vi att flytta på årsmötet tillsvidare. Vi återkommer med ny kallelse enligt stadgeenlig varseltid längre fram när situationen avseende Covid-19 är bättre under kontroll. 


Med vänlig hälsning 

Styrelsen

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
F2010-2011, 01/04 09:00 
Domare, 06/03 14:44 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer