Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
[HFF 30 ÅR] Branden på Vapenvallen
2017-11-21 16:30
Larmet kom kl 4 på morgonen. Allt  var redan helt övertänd då brandkåren kom till platsen. Förtvivlade HFF’are på plats försökte rädda en del av materialet men mycket gick ändå till spillo. Det var natten mellan den 20-21 november, 2010 som omklädningspaviljongen på Vapenvallen brann. 
Värdiga pristagare på Fotbollsgalan
2017-11-12 16:02
Grattis Alexandra, Malin, Nicklas, Amir och Edin (Foto: Joakim Edvinsson/arkiv)

Det var hela nio spelare och ledare från Husqvarna FF som var bland de nominerade till årets fotbollsgala. HFF tog hem årets spelare både på herr och damsidan. Att även årets anfallare, årets mittfältare och årets ungdomsledare var från Husqvarna FF är naturligtvis också kul.

Herr Div 1
Dubbla offensiva krafter är första pusselbitarna.
2017-11-07 15:30, Herr Div 1
Arian Banda (tv) och Dijan Vukojevic ansluter. ( foto Joakim Edvinsson)
På tisdagens presskonferens presenterade tränaren Mohammed Ali Khan två intressanta och offensiva nyförvärv. Det är de f.d Assyriska IK-spelarna Arian Banda och Dijan Vukojevic. - Båda är målfarliga spelaren med stort fotbollskunnande, kommenterar Ali Khan.
Herr Div 1
En tråkig avslutning
2017-11-05 15:13, Herr Div 1
Foto: Joakim Edvinsson

Då var det dags för säsongens sista match på Vapenvallen. En match som har stor betydelse för Skövde AIK, som i och med vinst klarar sig kvar i division ett till nästa säsong. Husqvarna FF som redan klarat sitt kontrakt i division ett, hade inte jättemycket att spela för vilket syntes på planen.


Ett lugnt Husqvarna FF

Skövde AIK började starkt, man såg att det var dem som hade viljan att vinna. Husqvarna FF spelade inte dåligt men hade ett lugn i sitt spel. Bortalaget tryckte på bra och flera lägen skapades.


Bubacarr Jobe

På planen var det en spelare som skilde sig ifrån alla andra, Bubacarr Jobe. Efter slarv av försvaret, visade han upp sig för första gången igenom en snygg chipp som gick över Julius Lindgren, 0-1. Jobe fortsatte att visa upp sig på planen, vilket i sin tur ledde till ett snyggt skott, 0-2. 


0-2 i paus

Husqvarna fortsätter ett lugnt spel igenom hela andra halvlek, det är inte många farliga lägen som hemmalaget står för. Lagen går till paus med 0-2 till Skövde AIK. 


Bättre andra halvlek

Husqvarna FF börjar mer aggressivt, man ser att viljan finns och det skapas flera lägen. Edin Hamidovic lyckas vinna kampen i straffområdet och tillslut gör Husqvarna sitt första mål, 1-2.

Skövde AIK försvarar sig bra och lyckas hålla kontroll på Husqvarna FF. Det är nu Hemmalaget som trycker på och bortalaget trycker ner sitt försvar. Husqvarna står för flera farliga lägen men bollen hamnar inte i mål. När det återstår 30 sekunder av matchen, är det den inbytte William Granath som kliver fram. Han kommer fri med målvakten och lyckas enkelt sätta 1-3 målet.


Edin Hamidovic

Det var hans sista match i det blå randiga stället, man såg på honom efter matchen att han var besviken. Edin som också kunde vinna skytteligan lyckats tyvärr inte göra det, trotts att han gjorde ett mål denna matchen, lyckades Robin Strömberg göra två och därmed vinner skytteligan. 

Men trotts förlust denna match, har Husqvarna FF mycket att tacka Edin för. Han är en bit som kommer att saknas till nästa säsong.


Text: Herman Svensson

foto: Joakim Edvinsson

Herr Div 1
Förlust i seriepilogen
2017-11-04 17:31, Herr Div 1
Skövde AIK var piskade att vinna i dagens match på Vapenvallen. Det gjorde de med 1-3. Husqvarna FF’s mål gjordes av Edin Hamidovic. 
Matchreferat kommer senare. 
Herr Div 1
Spännande upplösning på Vapenvallen
2017-11-03 17:30, Herr Div 1
Kommer Edin Hamidovic vinna skytteligan? (Foto: Joakim Edvinsson)

2250 minuter+tilläggstid. 2250 minuter i med och motgång. Nu återstår det 90 minuter. Det kommer vara ett desperat bortalag som kämpar för sin existens i Söderettan. 

Skövde AIK gästar Vapenvallen i säsongens sista match.

Det är Edin Hamidovic sista match i blårandigt. Gissa om han vill vinna skytteligan?


Missa den inte.

Senaste från HFF TV


Nästa Livesändning.
Husqvarna FF - Skövde AIK
Lördag 4 november kl 14:55. Kostnad: 89 kr.


Missa inte HFF Magasinet
Mawanas hörna Juni 2017Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer