SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Herr Div 2
Benjamin Lindblad klar!
2021-02-24 11:38, Herr Div 2
Vår herrtrupp fortsätter att ta form! Det är nu klart att mittfältaren Benjamin Lindblad 21 år från IFK Värnamo blir nästa spelare in i truppen. 
Lovande forwardstalang kontrakterad!
2021-02-23 10:14
Anthony Bakic född 2002 har signat på för oss. Han är en lovande forward som är fostrad i Jönköpings Södra. Anthony har under sina junior år alltid varit en poängspelare med mycket mål och assist. Nu ser han fram emot att ta steget in i seniorfotbollen och leverera även i HFF tröjan.
  -Anthony är en ung spelare med stor potential. Skall bli spännande att följa hans utveckling hos oss under hans första säsong som senior spelare, säger tränare Daniel Culha.
Meriterad forward klar!
2021-02-22 11:17
Vi har idag glädjen att presentera ytterligare ett nyförvärv till herrtruppen. Sonny Karlsson är en forward med meriter högre upp seriesystemet i Sverige, samt har han även representerat ett par klubbar utomlands. Han är fostrad i Häckens akademi och tog sig där hela vägen till den allsvenska A-truppen.
   - Jag är riktigt taggad inför denna satsningen med Husqvarna FF och skall bli riktigt spännande att se vad vi kan prestera i serien, säger Sonny.
   - Kul att Sonny har bestämt sig för oss. Han är en forward som alltid gjort mål och kommer även vara en viktig kugge med sin rutin där han kan hjälpa våra unga spelare, säger tränare Daniel Culha.
Sonny ansluter till truppen nästa vecka för att starta igång träningen med laget.
Säsongens nya fotbollsskor är här!
2021-02-18 10:08
De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu i butik och på intersport.se. Gör dig själv eller kidsen redo för en ny fotbollssäsong, just nu får du 25% på fotboll*.

Använd koden fotboll25 i kassan på intersport.se, gäller 22-28 februari.

*Erbjudandet gäller på ord.pris och ej föreningskläder
Information om årsmöte
2021-02-12 08:53
Under gårdagen satt styrelsen i Husqvarna FF i möte. Då beslutades att årsmötet i år istället kommer att gå av stapeln under kvartal 2. Detta då vår ambition är att kunna ha ett möte med våra medlemmar på plats istället för digitalt. Under rådande läge är ju detta tyvärr inte möjligt. Vi återkommer med information så fort vi har klart med ett datum.
Faiz Benatallah är klar!
2021-02-10 08:10

Herrtuppen fortsätter att ta form. I och med den tid vi lever så ligger truppbygget lite senare i tiden än normala säsonger. Vi kan nu presentera att forwarden Faiz Benatallah har skrivit på för HFF. 21-åringen kommer närmast från Västerviks FF i division 3. 

  - Faiz är en aggressiv spelare som är jobbig att möta i straffområdet. Likt tidigare nyförvärv, är det en talangfull spelare som vi tror kommer utvecklas vidare i vår miljö, säger tränare Daniel Culha.

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
Herr Div 2, 24/02 11:38 
Dam Div 1, 07/02 16:52 
P2010, 19/01 19:39 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer