Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Klicka på bilden för medlemsskap
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer
HFF TV - En lite blåare TV
Se höjdpunkterna från matchen mot Östers IF. Från Vapenvallen 14 jul 2016.Se reportaget från årets sommarfotbollsskola.Se alla mål, reportage och intervjuer om Husqvarna FF. Från fotbollsskolan till Seniorfotbollen. Bredden är toppen.


Herr Div 1
Straffräddaren från Höglandet förlänger
2016-07-28 17:00, Herr Div 1
Ivo är även målvaktstränare för de yngre målvakterna (Foto Joakim Edvinsson/Arkiv)

I sista stund blev Ivo Vazgec, målvakten från Nässjö, klar för Husqvarna FF inför säsongen. Kontraktet var ett halvår och det kunde mycket väl blivit så att Ivo gjorde sin sista match hemma mot Östers IF. Nu kan Husqvarna FF meddela att det blir en förlängning av kontraktet resten av säsongen.

Kanadensare på spännande utbyte
2016-07-27 07:55
Glada tjejer från Kanada som tränar med HFF i en vecka. (Foto: Joakim Edvinsson)
Husqvarna FF’s samarbete med fotbollsorganisationer i Kanada fortsätter.  Tidigare har Kanadensiska spelare tränat med herr och juniorlaget och Simon Adjei Karlsson är just nu i Kanada för att spela fotboll. Damerna har en gästspelare, Sarah Forde som äro klubben hela säsongen. Denna vecka är fyra kanadensiska ungdomar för att pröva att träna med Husqvarna FF’s ungdomslag.
FFA
Finalseger i Kim Källström trophy
2016-07-23 10:00, FFA
HFF deltog med två lag i Kim Källström Trophy (Foto Joakim Edvinsson/arkiv)
Återigen visar Husqvarna FF att devisen ”bredden är toppen” inte bara är klatschig slogan. Föreningens ambition att erbjuda fotboll för alla oavsett eventuella funktionshinder lever vidare, inte minst tack vare energiska eldsjälar såväl spelare som  ledare. I veckan var Husqvarna FF’s FFA-lag som vanligt i Göteborg för att spela fotboll i turneringen Kim Källström Trophy.  Ett av FFA-lagen gick hela vägen och vann finalen i sin division.
Herr Div 1
Hamidovic skadad
2016-07-21 17:00, Herr Div 1
Edin Hamidovic hoppas på operation (Foto Joakim Edvinsson/Arkiv)
Det var under matchen mot Östers IF, sista matchen innan sommaruppehållet, som Edin Hamidovic ådrog sig en allvarlig skada. Han trampade snett och i samband med det uppstod en stressfraktur i foten. 
Spännande nyförvärv hos ungdom
2016-07-19 10:36
Deven Rashed ser framemot nya jobbet i Husqvarna FFs ungdomsverksamhet (Foto Joakim Edvinsson)
Husqvarna FF fortsätter sitt arbete med att utveckla ungdomsverksamheten. Nu har föreningen kontrakterat Deven Rashed  till den nya rollen som Sportchef för ungdom. 

Devin har ett genuint fotbollskunnande och trots sin unga ålder skaffat sig en bred erfarenhet som ledare och tränare för ungdomar. Han ska arbeta med den fortsatta utvecklingen och implementeringen av Husqvarna FF’s spelarutvecklings idé, kallad Blå tråden.
Nyheter från våra lag
Dam Div 3, 27/07 14:46 
U19/U17 Herr, 26/07 23:44 
P6 (10), 26/07 13:16