Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

VapenvallenVapenvallen är en av de finaste anläggningarna i Småland. En av orsakerna till att Husqvarna FF är den största ungdomsföreningen i fotboll i Småland är träningsmöjligheterna året runt. Det är fyra 11-manna planer med naturgräs och en 11-manna plan med konstgräs. Dessutom en 7-manna plan konstgräs och en med naturgräs.

Efter branden av omklädningspaviljongen 2011 har föreningen levt i ”baracker”. Den återuppbyggda omklädningspaviljongen är klar och invigdes i November 2013.

I anläggningen finn också Vapenvallens café. Den används året runt och är den naturliga samlingslokalen för föreningen. Det anordnas många aktiviteter som exempelvis läxhjälp i föreningens regi.
Allt detta behöver naturligtvis engagerade personer och resurser. Det finns en ”vårda Vapenvallen”- grupp som arbetare med att underhålla Vapenvallen och Vapenvallens café.

Känner du någon som vill vara med och vårda Vapenvallen , kanske till och med du själv. Kontakta gärna kansliet så hjälpa du vidare.

Det går också bra att sätta in valfri summa på föreningens   plusgirokonto 96276-1. Märk din insättning med ”vårda Vapenvallen”

Tack för just ditt bidrag.

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer