SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Information till dig som har skadat dig
Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och ingår i medlemsförsäkringen för idrottande fotboll, basket- och innebandyspelare.
Dit kan du som är idrottare, ledare och förälder ringa och få råd om hur du förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med idrottsaktiviteter. 

När du ringer Råd och vård på 020-44 11 11 får du prata med en legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast som är specialist på idrottsskador. Skulle den som idrottar bedömas behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador.

https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/rad-och-vard-for-idrottsskador

Om du har råkat ut för ett olycksfall hjälper sjukgymnasten dig att dokumentera och anmäla skadan direkt till oss. Har du frågor om försäkring eller ersättning ska du kontakta Folksam 0771-950 950.
Vem kan använda Råd och Vård för idrottsskador?
Råd och Vård för idrottsskador är en medlemsförmån för dig i klubbar och föreningar inom Svenska FotbollförbundetSvenska Innebandyförbundetoch Svenska Basketbollförbundet.
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer