SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
U17

Smällkaramell i andra träningsmatchen !
2023-02-19 18:47
Darin Pad, Simon Eriksson, Lucas Murad & Zebastian Petrasek

Andra matchen denna vecka för P07, onsdagens derbyseger följdes upp med en riktig "smällkaramell" mot Waggeryds IK under söndagseftermiddagen.

 

En svåranalyserad match då siffrorna skrevs till hela 9-0, men ett positivt anfallsspel kombinerat med en tight defensiv. 

 

Formen håller i sig för Emil Sölscher som svarade för ett hat-trick under första halvlek samt att Gentonis Dreshaj han med att förvalta en hörna för att ta med sig en 4-0 ledning in i pausvilan. Defensivt så höll backlinjen med Hugo, Simon E, Darin & Kristiano tätt och upplånade Zebastian Petrasek (P08) fick "hålla nollan" efter ett par svettiga räddningar. 

 

I halvtid så roterar vi om ordentligt och gör sex byten 

 

Andra halvlek handlar mest om att ha disciplin och att försöka spela fotboll och inte bli för hungriga och tappa positionering & matchplan. 

 

Målen fortsatte att trilla in och segermarginalen skrivs tillslut 9-0

 

Kommande vecka så ska vi titta på lite videoklipp från de första träningsmatcherna och se hur vi kan slipa till vissa detaljer. 

 

Härlig vecka för HFF´s P07 !

 

Husqvarna FF - Waggeryds IK 9-0 (4-0)

Mål: Emil Sölscher x3, Léon Aydin x2, Gentonis Dreshaj, Jone Marano, Oskar Celander & Tarik Sadiki.

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer