SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Anmälan Sommarproffslägret 2021.
2021-05-07 15:38
Truppen från 2020.

Vill du under några dagar träna som ett proffs och utveckla dina fotbollskunskaper? Då ska du anmäla dig till Husqvarna FF:s Sommarproffsläger på Vapenvallen 21-23 juni 2021. Förra året anordnade vi lägret för första gången och det blev väldigt omtyckt. Spelarnas svar på vår utvärdering efteråt blev en mycket trevlig läsning och det sporrar oss att utveckla lägret ytterligare en nivå i år.

Inbjudan årsmöte.
2021-05-05 09:09

Husqvarna FF bjuder in samtliga medlemmar till årsmöte onsdagen den 26/5 kl 18.00. Årsmötet kommer under rådande omständigheter likt föregående år att hållas ute på huvudläktaren till Vapenvallen 1. Varmt välkomna!

 

Huvudstyrelsen/Husqvarna FF

Stort intresse för Sommarfotbollsskolan!
2021-04-30 07:54

Intresset för årets Sommarfotbollsskola är mycket stort vilket är fantastiskt kul. Vi har sedan vi öppnade upp i måndags redan fått ca 100 st anmälningar. Vi vill med detta påmina om att inte vänta med att anmäla samt inte glömma betalningen, då anmälan inte är bindande förrän man har betalt. Vi har ju som tidigare informerats om satt ett maxtak på 200 anmälda barn. Vi kommer även under nästa vecka skicka ut information om Sommarfotbollsskolan till våra grannföreningar vilket kommer öka på intresset ytterligare.

 

Vi vet att Engelska skolan tyvärr har avslutning den 16/6. Dessa barn är mycket välkomna att delta halva lägret. Då skriver man i fritexten vid informationen om barnet går hem själv, att man går på Engelska skolan och deltar halva lägret. Kostnad då 449:- och 349:- om det är med syskonrabatt.

 

Varmt välkomna med anmälan till årets Sommarfotbollsskola!

Anmälan Sommarfotbollsskolan 2021
2021-04-26 10:09

Nu är det dags att anmäla sig till en rolig start på sommarlovet fylld med fotboll! Vi kommer precis som i fjol att arrangera årets sommarfotbollsskola i egen regi.

Upplägget kommer vara liknande som de senaste åren, dock kommer vi år utöka lägret med ytterligare en dag. Självklart kommer vi även följa alla de restriktioner som gäller under lägerveckan.

 

Nyhet för i år är att vi en dag veckan, tisdag, onsdag eller torsdag promenerar upp en del av barnen till vårt aktivitetshus Smeden i Smedbyn. I och runt Smeden kommer barnen förutom att arbeta med värdegrund även genomföra samarbetsövningar och prova på andra kul överraskningar. Vilken dag just ditt barn skall göra detta får dom veta på måndagen. Den dagen man skall till Smeden behöver man inte ha fotbollsskor och benskydd med sig, men ändå vara ledigt klädd, exempelvis träningsoverall.

 

Ledarna under veckan kommer från de äldsta ungdomslagen i Husqvarna FF. Vi kommer dela in barnen i mindre grupper om max 20 st/grupp med minst två ledare/grupp. Grupperna kommer spridas ut på alla fotbollsplaner som finns tillgängliga och vi ämnar planera lunchserveringen under längre tidsintervaller för att minska trängseln.

 

När? 14-18/6 09.30-14.30

Åldersgrupper? Pojkar och flickor födda 2008-2013. Maximalt antal deltagare är 200 st.

Var? Vapenvallen

Pris? 799 kr, vilket inkluderar 5 dagars läger, mellanmål, lättare lunch, t-shirt och vattenflaska. För syskon nr 2, 3… betalar man 699 kr.

Betalning? Betalning sker vi swish på 123-4 64 18 25 eller via plusgiro på 96276-1. Anmälan är inte bindande förrän man betalt sin avgift. Skriv sommarfotbollsskolan och namnet på barnet/barnen i meddelande.

 

Anmälan sker vi denna länk Bokning - Husqvarna FF - SportAdmin

Anmälan till Sommarfotbollsskolan som sker via länken ovan skall vara inne senast måndag 24/5. Detta då vi behöver lägga in beställning av t-shirten till Intersport.

 

Vid frågor kring anmälan kontakta kansliet på 0725875814 eller vi mejl på kansli@husqvarnaff.se

 

För barn födda 2008 finns det även möjlighet att vara med på sommarproffslägret under vecka 25. Skulle man delta på båda lägren kommer man ha ett rabatterat pris på Sommarproffslägret.

 

Varmt välkomna till årets sommarfotbollsskola!

 

Nyhet i webshopen
2021-04-20 12:17

Nu finns årets stora nyhet i webshopen. Hoodie och t-shirt med ett riktigt schysst HFF print. Perfekt som vardagsplagg till och från träningen, i skolan eller till fredagsmyset. Alldeles utmärkt även som reseplagg för de lag som önskar det.

 

Önskar ni göra en lagorder och tex använda er lagkassa kontakta Intersport på team.jonkoping@intersport.se så hjälper de er med prover och beställning.

 

Vill ni beställa den separat gör ni det alltid på

www.team.intersport.se/husqvarna-ff

Lägerverksamhet i sommar.
2021-04-15 08:00
Förra årets sommarproffstrupp.

Vi i Husqvarna FF vill nu tidigt informera om att vi likt förra året planerat in Sommarfotbollsskolan och vårt Sommarproffsläger veckorna efter varandra. Under 2021 kommer lägren ligga V.24 och 25. Vi hade en fantastisk uppslutning förra året på båda lägren och planerar i år även lite nyheter som ni kan läsa om nedan. Självklart kommer vi följa de restriktioner som är och kommer antalsmässigt hålla ner träningsgrupperna på våra planer. Håll utkik då anmälan kommer öppnas upp inom några veckor!....

Missa inga matcher: Se dem på HFFplay!
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer