SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

VapenvallenVapenvallen är en av de finaste anläggningarna i Småland. En av orsakerna till att Husqvarna FF är den största ungdomsföreningen i fotboll i Småland är träningsmöjligheterna året runt. Det är fyra 11-manna planer med naturgräs och en 11-manna plan med konstgräs. Dessutom en 7-manna plan konstgräs och en med naturgräs.

Efter branden av omklädningspaviljongen 2011 har föreningen levt i ”baracker”. Den återuppbyggda omklädningspaviljongen är klar och invigdes i November 2013.

I anläggningen finn också Vapenvallens café. Den används året runt och är den naturliga samlingslokalen för föreningen. Det anordnas många aktiviteter som exempelvis läxhjälp i föreningens regi.
Allt detta behöver naturligtvis engagerade personer och resurser. Det finns en ”vårda Vapenvallen”- grupp som arbetare med att underhålla Vapenvallen och Vapenvallens café.

Känner du någon som vill vara med och vårda Vapenvallen , kanske till och med du själv. Kontakta gärna kansliet så hjälpa du vidare.

Det går också bra att sätta in valfri summa på föreningens   plusgirokonto 96276-1. Märk din insättning med ”vårda Vapenvallen”

Tack för just ditt bidrag.

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer