U17

Segrare i första träningsmatchen !
2023-02-16 22:00
Målskyttarna: Emil Sölscher & Liam Karlsson

Första träningsmatchen för året slutade med en härlig uddamålsseger på Jordbrovallen mot Jönköpings Södra IF (3-2), en bra match och en härlig kamp in i den sista.

Det var HFF som rivstartade matchen med två snabba mål signerat Emil Sölscher (frispark) och Liam Karlsson (snappade upp ett misstag från motståndarna). Detta gav HFF medvind och en riktigt bra första halvlek av bortalaget. Innan halvtidsvilan så hann J-Södra med ett reduceringsmål efter en fin soloprestation och sedan så var Liam framme igen och nätade för andra gången (framspelad av Emil).

Andra halvlek gick lite trögare och det blev mer och mer fokus på försvarsspel, J-Södra utnyttjar en slarvig HFF hörna och skapade nerv i matchen tills domaren blåste av för dagen.

En härlig derbyseger i första träningsmatchen och glada miner efteråt.