SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
Dam A

IF HALLBY
vs
Husqvarna FF
IF HALLBYvsHusqvarna FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 01 maj, 15:00
Plats:Skandiamäklarna ip
Vinst – Men en sämre prestation
2018-05-01 19:52
Damerna åkte idag till Skandiamäklarnas IP och mötte Hallby IF. Det är Hyundaicupen som drar igång. Pelle beskrev innan matchen "Det ser bra ut i truppen". Efter matchen kände Pelle att damerna kunde gjort bättre ifrån sig - Vi blir bekväma och tar inte jobbet tillsammans , vi har inte samma motivation som Hallby.
Vi börjar precis som vi gjort hela sängen, med en högintensiv press och det gör att vi skapar 3 målchanser direkt på 3 minuter. Det fjärde anfallet är det en snygg brytning av backlinjen och uppspel genom mittfältet, Ellen spelar direkt till Malin som slår en kantboll mot Hanna som tar med sig den in i straffområdet, och serverar Alexandra en klockren boll och där satt 0-1! 

Tappar motivationen
Men vad som händer efter det vet nog ingen, vi blir bekväma och tar inte jobbet tillsammans, vi har inte samma motivation som Hallby. De krigar och vinner boll för enkelt vi försöker köra one man show och de blir jättesvårt, men vi tar med oss att vi måste göra jobbet tillsammans annars blir det svårt. Vi gör 4 mål till i matchen och vinner med 0-5 Och är vidare i cupspelet. Så nu taggar vi inför lördags matchen borta mot Växjö BK Pelle Hff dam

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/2 14:30
Lör 17/2 13:00
Tor 8/2 18:00
Lör 3/2 13:00
6 - 3  
Lör 27/1 13:00
0 - 0  
Lör 28/10 17:00
1 - 3  
 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer