Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
U19
Välkomna till Husqvarna FF U19 lagsida!
Vi är ett gäng unga entusiaster som brinner för att utvecklas och bli så bra fotbollsspelare som möjligt. Ambitionerna är höga och vi vill ständigt förbättra oss för att nå våra mål. Vi tränar fyra vardagar i veckan och vi har två lag anmälda i seriespel J18 och U19, division 1, Norra.

Sedan hösten 2016 ansvarar Deven Rashed som Sportchef Ungdom för att lyfta våra spelare ytterligare en nivå. Under hösten 2017 har tränarstaben utökats med Jesper Svensson som är huvudansvarig för laget. Dessutom är Adnan Paulus och Joel Alm assisterande tränare vid behov.

Försäljning av Newbody har startat!
2017-09-19 00:21
Ska vi klara minst 250 paket även i år?
Vi gör ett försök, även i år, att försöka få in lite pengar till lagkassan genom att sälja Newbody. Ni kommer få kataloger inom kort, men i avvaktan på det kan det vara minst lika bra att dela informationen via sociala medier m m. Det finns numera även en webbshop som du enkelt kan dela med dig av via mejl, messenger, Facebook m m

Följ länken nedan till en sida där ni själva genomför er registrering och kan få mer information:

Försäljningsperioden pågår t o m 16 oktober.

Lycka till!
Referat: Athletic FC Eskilstuna - Husqvarna FF
Imponerande revansch mot AFC Eskilstuna (2-5)
2017-09-16 21:10
Glada miner efter en härlig vinst på Årby IP i Eskilstuna
Efter att i juni åkt på den största förlusten hittills den här säsongen (0-7 hemma) mot AFC Eskilstuna visade vårt U19-gäng att det var en tillfällighet. Efter en imponerande prestation kunde slutresultatet idag skrivas till 5-2 till våra blåränder.
Uppsnack inför dagens returmöte mot AFC Eskilstuna
2017-09-16 07:39
Kl 16.00 drar matchen igång!
Fyra placeringar skiljer
Så var det dags för en ny match mot AFC Eskilstuna. En förening som på kort tid tagit sig upp till allsvenska nivåer. När det gäller deras U19-lag så har de också lyckats väl så här långt i serien. Inför matchen har de en ganska stabil fjärdeplats och fyra platser nedanför dem återfinner vi vårt HFF-gäng.

Lite missvisande resultat senast
Senast lagen möttes, den 11 juni på hemmaplan, Zinken konstgräs var det tufft. Resultatmässigt var det nog enda matchen innan säsongsuppehållet där vi under andra halvan av matchen bitvis tappade fokus och det blev större siffror än vad som kändes rättvist.

AFC Eskilstunas resultat
Efter sommaruppehållet har AFC Eskilstuna inlett med en förlust mot Skövde AIK. Det har de sedan följt upp med en oavgjord match mot Degerfors IF och vinster mot Carlstad United BK, IFK Uddevalla och i derbyt mot IFK Eskilstuna.

Matchen spelas på Årby IP. Mycket talar väl för att det blir konstgräs med tanke på regnet under gårdagen och dagarna dessförinnan.

Det kan vara läge att överraska - vi önskar lycka till!

P18 kval Sverige – Moldavien på Vapenvallen 7/10!
2017-09-14 18:49

Vi väntar oss storpublik på Vapenvallen - roligt!


För att vi ska kunna genomföra det här arrangemanget behöver spelare i vårt lag hjälpa till med vissa uppgifter. Vilka tider och ansvarsområden framgår av kalendern.

Degerfors IF upprepade siffrorna... (4-1)
2017-09-09 22:15
Arkivbild
Hemvant underlag på Stora Valla
Inför matchen var vi hungriga på revansch efter förlust hemma med 1-4. Vi hade nog dessvärre glömt bort att spelarna i Degerfors IF är ganska storvuxna och fysiskt tuffa att möta. Det skulle visa sig svårt att komma igenom deras mittbackspar.

Nåväl, innan matchen drog igång kunde vi konstatera att underlaget ändå var ganska hemvant efter många träningstimmar på Zinkens konstgräs. Det var nämligen regnigt och mulet i Degerfors, så matchen spelades på konstgräs då övriga gräsplaner var avstängda. 

Första halvlek
Matchens första mål kommer tyvärr tidigt efter en misskommunikation mellan Johannes Lindell i vårt mål och Lorik Beciri. Nästa mål var mer välförtjänt. 2-0 är ett faktum efter ett fint anfall av Degerfors IF som avslutas med en variant av cykelspark. Vi får nog ändå anse att HFF gör en ganska ok första halvlek trots två mål i baken.

Reducering i andra halvlek
Vi gör en del ändringar i taktiken för att rubba motståndarna i andra halvlek - vilket ger resultat då vi reducerar till 2-1 där Nahom Tekle serverar Emil Johnsson som placerar in bollen. I andra halvlek har vi betydligt mer boll än Degerfors IF och skapar en del chanser som bör vara mål. När vi forcerar framåt och inte lyckas avsluta våra anfall så straffas vi bakåt på kontringar. Vi får acceptera ytterligare två mål på Degerfors IFs konto. Matchen slutar 4-1 och vi kan konstatera att det blev samma siffror som senast.
Trots allt en ganska ok match, med tanke på att vi möter ett betydligt mer fysiskt lag.

Text: Jesper Svensson
Foto: Arkiv
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 16/9 16:00
2 - 5  
Lör 9/9 13:00
4 - 1  
Ons 6/9 19:00
6 - 2  
Tis 5/9 18:00
1 - 5  
Tis 29/8 18:15
0 - 9  
Sön 27/8 14:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Husqvarna FF, 19/09 11:31 
Husqvarna FF, 24/08 08:21 
Husqvarna FF, 17/08 17:00 
Husqvarna FF, 20/07 16:15 
 
Klicka på annonsen för websändningen
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer