Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
U 19

Välkomna till Husqvarna FF U19 lagsida!
Vi är ett gäng unga entusiaster som brinner för att utvecklas och bli så bra fotbollsspelare som möjligt. Ambitionerna är höga och vi vill ständigt förbättra oss för att nå våra mål. Vi tränar fyra vardagar i veckan och vi har två lag anmälda i seriespel J18 och U19, division 1, Norra.

Sedan hösten 2017 är Jesper Svensson huvudansvarig för laget. Till hans hjälp finns ett flertal assisterande ledare så som Albin Flodin Stenholm, Adnan Paulus, Michel Hanna och Joel Alm.

Smålandsmästare igen - framtiden är blå!
2018-09-23 19:16
2018 års segrare i JDM U18 - grattis!
Vårt härliga U18-gäng har gjort det på nytt! Även detta år kan vi stolt säga att vi är Smålandsmästare. Waggeryds IK besegrades med 3-1 inför en stor publik.
Dags för JDM-final i U18!
2018-09-22 07:26
Ska HFF bli Smålandsmästare på nytt?
Dags igen!
På söndag kl 14.00 på Vaggeryds IP gäller det. Ska våra blåränder klara att upprepa bragden från förra året och på nytt kunna titulera sig Smålandsmästare?

Omskriven final
Waggeryds IK har gjort sitt bästa för att skapa intresse för finalen. I Jönköpings-Posten går det att läsa om ledarnas och lagets tankar och förberedelser inför matchen. Vi kan nog räkna med ett stort intresse från hemmalagets supporters.

Roliga minnen från föregående år
Det hade ju varit roligt om historien upprepar sig. För den som vill väcka minnen från förra året går det att läsa mer här. 

Är JDM-finalen plantskolan?
Det är ju också spännande om det kan bli någon från finalen som liksom föregående år kvalificerar sig för en plats i A-laget? Förra året hade gästande Myresjö med Tarek Alnator som så sent som förra helgen gjorde två mål i HFFs A-lagströja.

Lycka till!
IFK Norrköping gästar - tufft motstånd väntar, lördag kl 14.00
2018-09-15 08:00
Under denna och förra årets säsong så har HFF U19 två segrar och en förlust mot IFK Norrköping
Tidigare erfarenheter från IFK Norrköping
På lördag 15/9 tar vi emot Pekinggänget, IFK Norrköping. Det blir en lite extra utmaning. IFK Norrköping har gjort en fantastisk bra säsong så här långt. Vårt U19-lag mötte dem redan under förra säsongen och då var det lite beskedligare motstånd. Då var det faktiskt HFF som gick segrande ur båda matcherna. En hemmaseger med 3-0 följdes upp av ytterligare en vinst på bortaplan med 4-5. Det var då och nu är det nya förutsättningar som gäller.

Förlust på bortaplan
IFK Norrköpings lag i år är starkare än föregående års upplaga. Tabellen ljuger sällan och det går att utläsa att hittills har de bara åkt på en förlust och det var mot Degerfors IF (2-3). Positivt är dock att HFFs tidigare möte på bortaplan var inte helt ojämnt. Matchen slutade till sist med siffrorna 4-2 till Norrköping IFs favör. Nu är det hemmaplan så visst finns chansen. Det gäller att följa matchplanen och ta vara på de möjligheter som ges.

IFK Norrköping jagar serieledningen
Vi har noterat att IFK Norrköping i den senaste matchen mot Västerås IK (7-0) har fått tillbaka en del spelare som tidigare varit skadade. Det råder alltså tuff konkurrens i deras lag och vi kan nog räkna med att de kommer göra allt för att ta tillbaka ledningen från Degerfors IF som just nu, med en match mindre spelad, på bättre målskillnad, toppar tabellen.
Fantastisk prestation mot AFC Eskilstuna, 0-0
2018-09-09 09:37
Två i backlinjen som fick kämpa hårt och som gjorde det med bravur
Fjärde mötet
Sexan mot sjuan i tabellen. Ännu en helt öppen tillställning, roligt! AFC Eskilstuna är ett spelskickligt lag med högt tempo och våra tre tidigare möten har överlag varit händelserika matcher. Förra säsongen hade vi en förlust på hemmaplan med hela 0-7. Det följdes upp med en vinst (då vi spelade fantastiskt bra) på bortaplan med 5-2. Det senaste mötet - i årets serie - slutade, trots ledning vid två tillfällen, med förlust 2-3. Bortaplan på Tunavallen behöver alltså inte vara en nackdel mot detta lag.

Missad straff
Tidigare möten har gett oss viss erfarenhet och inför matchen är vi väl förberedda kring vilken matchplan som gäller. Vi ligger också rätt i våra positioner i hela första halvlek. AFC Eskilstuna skapar egentligen inte någon farlig chans alls. Däremot har vi några bra lägen. Det bästa är en straff i 44 minuten som den annars så säkre Filip Andersson tyvärr missar. Dessutom hade vi ett riktigt bra frisparksläge där Sebastian Dimitrijevic var inblandad, men som inte heller gav utdelning.

Fantastiskt försvarsspel
Inför andra halvlek har AFC Eskilstuna justerat sitt spelsätt en del. Vi känner igen det från tidigare möten då de kan skapa rejält tryck på oss. Vi får allt svårare att etablera något anfallsspel och får istället försöka överleva på kontringar. Efter hand som tiden går kan HFF räkna in enstaka halvchanser, medan AFC Eskilstuna däremot kan summera ihop två ramträffar och överlag ett bra anfallsspel. 

Jesper Svenssons kommentar
- En eloge till vår backlinje som inte ger sig utan spelar ett fantastiskt försvarsspel och stundtals jättebra anfallsspel sett över 90 minuter. Vi gör en fantastisk kämparinsats idag och vi är nöjda med matchen. ALLA spelare krigar i hela matchen  för varandra - imponerande. Värt att nämna är också att Philip Bjelovuk född -03 gjorde sin debut i U19.
Klart för JDM-final P18 även i år!
2018-09-06 19:43
Samuel Björk och Erik Bergholm - två av våra yngre förmågor som kämpade bra på Zinken konstgräs
Under onsdagen spelade P18 en spännande DM-semifinal mot Nässjö FF. Till slut vann ett ungt hemmalag med 3-2. Laget är därmed kvalificerade till DM-final. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 23/9 14:00
1 - 3  
Lör 22/9 14:00
3 - 0  
Lör 22/9 12:00
5 - 0  
Lör 15/9 14:00
1 - 3  
Lör 15/9 12:00
Tor 13/9 18:00
7 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Husqvarna FF, 25/09 08:59 
Husqvarna FF, 20/09 10:00 
Husqvarna FF, 05/09 11:01 
Husqvarna FF, 14/08 07:22 
Husqvarna FF, 22/07 20:29 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer