Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
U19
Välkomna till Husqvarna FF U19 lagsida!
Vi är ett gäng unga entusiaster som brinner för att utvecklas och bli så bra fotbollsspelare som möjligt. Ambitionerna är höga och vi vill ständigt förbättra oss för att nå våra mål.

Sedan hösten 2016 ansvarar Deven Rashed som Sportchef Ungdom för att lyfta våra spelare ytterligare en nivå.

Uppsnack - hemmamatch mot Värmbols FC, söndag 30/7 kl 14.00
2017-07-26 23:17
Föreningen Värmbols FC, som våra gäster representerar, bildades 1990 i Katrineholm.
Oavgjort i senaste mötet
Det blev ett ganska kort sommaruppehåll för vårt U19-gäng. Redan på söndag är det dags för returmötet mot Värmbols FC. Lagen möttes förra gången på Backahallen i Katrineholm. Det var premiärmatchen i U19-serien och resultatet skrevs till 2-2. Vi hade dock ledningen fram till 75:e minuten. Båda våra mål gjordes då av Gentonis Gjikokaj.

HFFs defensiva styrka
Vi hoppas på att bollen i returmötet rasslar in i rätt mål. Det är intressant att ta del av statistiken och jämföra lagen emellan. Värmbols FC har faktiskt gjort fler mål (21 st) än våra blårandiga hjältar (20 st). Detta trots att det skiljer 10 p mellan lagen i tabellen, till HFFs fördel. Detta kan nog framför allt förklaras av vårt konsekventa och noggranna försvarsspel. Vi har endast släppt in 20 st mål. Det är bara tre lag som släppt in färre. 

Ny tuff kamp
Trots ett visst poängmässigt övertag i serien kan vi räkna med att det här blir en ny tuff kamp om poängen. Det är också alltid lite speciellt med första matchen efter sommaruppehållet. Är det en del spelare som har slarvat med egenträningen? Är alla spelare tillgängliga, eller finns det de som har förhinder? Hur har våra motståndare fått ihop sina lagdelar? 

Alla dessa frågor får vi besvarade på söndag, passa på och kom till Zinken och heja fram vårt lag till nya härliga poäng!


Bild och text: Örjan Johnsson
Information från upptaktsmötet, 24/7
2017-07-25 15:49
Historik och framtid - spelarnas egna omdömen

Historisk tillbakablick

Vid mötet delades deltagarna in i fyra grupper. Deven uppmanade spelarna att fundera och tänkta tillbaka på olika tidsperioder och utifrån det diskutera vad som fungerat bra och vad som kan förbättras. Deven påminde och betonade vikten av att det ytterst är varje enskild spelare som har det största ansvaret för sin utveckling. Det är passionen och viljan att hela tiden utvecklas som är den viktigaste ingrediensen för att bli en framgångsrik fotbollsspelare.


Professionell organisation

Därefter informerades om HFFs planer på och vilja att skapa en stabilare och bättre verksamhet över de olika lagen och för hela föreningen. En del i det är att bredda ansvaret på fler ledare och att föreningen på det sättet kan dra nytta av Devens kunskaper och engagemang i fler sammanhang.


Som en följd av HFFs ambition att få in fler engagerade ledare som vill ta ett större ansvar kommer Jesper Svensson att gå in som huvudansvarig i U19. Deven finns kvar i bakgrunden och kommer bl a hålla i träningarna på tisdag och torsdagar, medan träningarna på måndagar och fredagar framöver hålls av Jesper med stöd av Mattias och Adnan.


På det här sättet får fler möjligheter att utvecklas i ledarrollen och ta ett större ansvar. Deven får samtidigt avlastning och hans kunskaper kan komma tillgodo på fler sätt. Ett konkret resultat av denna förändring är att Deven kommer hålla individuell träning för en del spelare. Uppföljning av förändringen sker fortlöpande och utvärderas efter höstterminen.


Meddela rätt ledare

Om ni har något ni behöver meddela ledarna, förhinder etc. så ska ni på måndagar och fredagar meddela Jesper 070 - 009 90 48. Gäller det tisdags- eller torsdagsträningen ska ni meddela både Jesper och Deven.Fåtal biljetter kvar till reapris...
2017-07-25 13:33
Ta chansen! Knektaparken, lördag 29/7
Sista chansen. Det finns ett fåtal startbiljetter kvar till sommarens mest färgglada och roligaste hinderbana i Knektaparken 29/7 till ett riktigt reapris!
Funktionärer lördag 29/7, kl 09:20 i Knektaparken
2017-07-25

Viktig information till samtliga! Arrangören, Color Obstacle Rush har satt upp var och en av er på olika uppgifter. Sju ska vara i festivalområdet och resterande längs med banan. Läs mer om uppgifterna i filerna nedan. Ha inte fina kläder/skor på er och ta med en egen (stor) vattenflaska. 


Festivalområdet - (incheckning)

August,  David I, Herman, Mike, Måns (Johannes), Erman, Valter


Längs banan (Color team - färgstation)

Albert, David, Peter G, Nils N, Noah, Ravi, Edvard, Viktor, Filip, Gentonis, Kristian, Nahom, Nils


Extra resurser

Emil Holmgren, Algot P, Axel N, Yusuf Ibrahim Hassan


COR JÖNKÖPING FUNKTIONÄR INFO 2.pdf »

INCHECKNING FUNKTIONÄR INFO.pdf »

COR color team färgstation.pdf »


Om någon inte kan måste ni ordna en ersättare och meddela detta omgående. För att säkerställa att alla är på plats samlas samtliga i Knektaparken, kl 09:20Color Obstacle Rush, funktionärer lördag 29 juli
2017-07-13 20:26
Hoppas ni har det bra i sommar och under ledigheten från träningen! Vi vill bara påminna er om att vi har ett åtagande där vi behöver samtliga i lagets hjälp. Vi behöver alltså minst 20 personer till detta och vi ser gärna att även andra i familjen ställer upp.

Det var bara en tapper hjälte från laget som var med på Iron man som funktionär. Samtliga övriga i laget måste därför vara med vid detta tillfälle. Vi lämnar I dagarna över namn på samtliga i truppen så att arrangörerna kan planera var olika personer ska vara utplacerade längs med banan.

Skulle någon, av giltigt skäl, inte kunna vara med måste ni omgående meddela detta.

.För mer information om loppet, se:


Örjan Johnsson, 0708 - 359 655


 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer