Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
U 19

Välkomna till Husqvarna FF U19 lagsida!
Vi är ett gäng unga entusiaster som brinner för att utvecklas och bli så bra fotbollsspelare som möjligt. Ambitionerna är höga och vi vill ständigt förbättra oss för att nå våra mål. Vi tränar fyra vardagar i veckan och vi spelar i U19, division 1, Norra.

Sedan 1 november 2018 är Christian Gajta huvudansvarig för laget. Till hans hjälp finns i nuläget Michel Hanna som assisterande tränare. Ytterligare ledartillskott är på gång.

Påminnelse Newbody
2018-11-13 07:30
Glöm inte bort att komma igång med försäljningen och registrera er på Newbodys websida. Det är inte så många som gjort det än.

Det finns även en checklista/guide som är värdefull för alla säljare
Den innehåller värdefulla tips och råd om hur alla kan utnyttja sin ordersida på webben för att kunna göra den bästa försäljningen

Om det är några av er som ännu inte fått någon katalog så hör av er till mig på 0708-359 655 så löser vi det på något sätt framöver. 

Tipsa om att Newbody är ett bra sätt att lösa julklappsbestyren! 

Försäljningen ska vara inrapporterad eller inlämnad senast den 25 november.

/Örjan
Spelschemat för ligacupen är klart
2018-11-06 07:30
Nya lag
En del av er har säkert redan sett det i kalendern, men nu är spelschemat för ligacupen publicerat. Det är kul att det inte är samma lag som vi mött i ligacupen tidigare.

Målsättning
Vi får väl ha som målsättning att ordningsföljden i tabellen är likadan när matcherna är spelade som den ser ut innan de har kommit igång, eller?

Lös julklappsbekymren med Newbody?
2018-11-02 07:20
Visst gör vi ett försök till?

Vi fick trots allt in ca 6 000 kr till lagkassan på försäljningen förra året och det var välkommet så att vi bl a kunde finansiera bortaresor i stor buss. Förhoppningsvis kan vi utöver att bekosta transporter framöver även ordna något träningsläger eller liknande till våren.

Ni kommer få en katalog och beställningslista inom det närmaste, men det är nästan ännu enklare att ni går in på webbadressen nedanför och lägger in er beställning direkt. 

Tala om för era vänner att ni säljer och dela gärna länken via sociala medier m m. Försäljningen pågår under november månad, så att leverans kan ske i god tid innan jul.

Hör av er om ni har frågor eller får problem.

Örjan Johnsson, 0708-359 655

Oavgjort mot Karlslunds IF HFK (2-2)
2018-10-29 07:45
Arkivbild: August gör första målet på straff
Tunn trupp
Det var en riktigt kall och kylig eftermiddag på Karlslunds Arena. Vi hade dessutom endast en avbytare tillgänglig då Nils Nygren blev skadad på uppvärmningen. 

Defensiven är styrkan för dagen
Vi får en lyckosam start då August Sander gör 1-0 på straff tidigt i matchen. Vi ligger oerhört bra i defensiven hela matchen och skapar en del klara målchanser men tappar till 1-1 på individuella misstag. Vi lyckas emellertid ta oss tillbaka och gör 2-1 genom Anmar Kiwarkis. Vi fortsätter ligga rätt i defensiven men tappar förargligt till 2-2 i 85 minuten.

Jesper Svensson summerar:
- Det var en väl godkänd insats i säsongens sista match.

Tack för den här tidenJesper!
Från föreningens sida vill vi också tacka och berömma Jesper Svensson för hans fina insatser under den tid han varit ledare för U19. Det gick väl knappast att sluta så mycket bättre. Det blev fyra poäng i de två sista matcherna. Förra helgen blev det ju tre poäng mot tabelltrean Västerås SK FK och idag var det nära ytterligare tre poäng mot Karlslunds IF, som till slut bara blev en poäng. Karlslunds IF huserar för övrigt precis före våra blåränder i tabellen.
Tufft motstånd väntar i sista matchen i U19-serien
2018-10-27 16:30
Svårförutsägbar match
På söndag spelas den sista matchen i årets U19-serie på bortaplan i Örebro. Motståndet är Karlslunds IF. 
Senast lagen mötes i Huskvarna var det en oviss föreställning som till slut summerades till förlust med 1-2.

HFF har positivt utgångsläge 
Våra blåränder kommer från ett positivt utgångsläge med den senaste vinsten mot Västerås SK FK med 2-1. Karlslunds IF däremot fick kännas vid en förlust mot redan klara seriesegraren IFK Norrköping (2-6). I truppen saknas bl a Noah Shamoun som är i Tyskland för att provträna med Greuther Fürth.

Nu hoppas vi att vårt HFF-gäng kan krama ut de sista krafterna och avsluta serien på ett lika bra sätt som tidigare matcher under säsongen.

Lycka till!
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 28/10 17:00
2 - 2  
Lör 20/10 14:00
2 - 1  
Ons 17/10 19:45
5 - 0  
Sön 14/10 15:00
0 - 5  
Ons 10/10 19:00
7 - 1  
Lör 6/10 14:00
2 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer