Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
P 12
Välkommen till HFF P 06


Ingen träning
2017-12-15 19:31

Imorgon lördag 16 december är det ingen träning. Vi återkommer med info om när träningen börjar igen.


God Jul till er alla!

Viktigt möte för P06
2017-11-26 19:25
Den 6/12 är det föräldramöte mellan kl 18.00 -19.00 på kansliet. Föräldramötet är obligatoriskt och minst en förälder från varje familj ska vara med på mötet.  Vet ni redan nu att ni inte kan närvara på mötet mailar ni till Andreas Sandqvist, andreas_sandqvist@hotmail.com och meddelar detta. Viktigt att alla kommer på mötet.
Information från Anna
2017-11-07 21:24

Hej alla föräldrar! 
Har idag haft ett samtal med Andreas Sandqvist som sitter med i ungdomsutskottet i HFF om situationen kring laget P06. En stor fråga var tränarna till laget. Vad händer där? Svaret jag fick var att ungdomsutskottet sedan augusti arbetat med att söka efter en huvudtränare, men att man ännu inte fått ”napp”. Andreas var tydlig med att laget INTE kommer att klara sig på enbart en tränare, utan det kommer krävas ett föräldraengagemang på tränar- och ledarsidan, även om man hittar en extern huvudtränare. Det behövs dels ledare som hjälper till som tränare och kring andra saker som registrering på träningar och utskick till matcher osv. Vill vi att våra killar ska åka på cuper/träningsläger så behöver vi också hjälpa till att få in pengar och det behöver vi ett föräldraengagemang till. Ungdomsutskottet är medvetna om att situationen är svår kring laget, särskilt med tränare, men det är också svårt att rekrytera externa tränare, särskilt för de yngre lagen. Andreas bad därför mig skriva ihop dessa rader, så att alla föräldrar är medvetna om att det krävs ett stort föräldraengagemang för att kunna få ungdomslagen att fungera. Inom ett par veckor kommer vi att få svar från ungdomsutskottet kring tränarfrågan, om de kunnat lösa det eller inte. Vi får gärna vända oss till Andreas om vi har några frågor kring detta. Han nås enklast på ‪andreas_sandqvist@hotmail.com. Ställ frågan till er själva vad ni kan göra för ert barn och laget så att det kan finnas kvar? Vad kan jag hjälpa till med som förälder?
Killarna kommer nu att träna på lördagar framöver till att börja med. Tack till Per som dragit igång detta😊 Vet att han kommer få hjälp från några andra föräldrar även av Peter som tränar P07 vid vissa träningar. 

Träning och Miniängeln
2017-11-01 19:43

Nu startar vi upp träning inför Miniängeln. Vi kommer att träna några lördagar och första gången är nu på lördag den 4 november.

Träningen börjar kl 9.30  (Vapenvallen 4) då ska ni vara ombytta och klara. Vi har inget omklädningsrum så ombyte sker hemma. Vi håller på till 10.45. 


Välkomna


Information från föräldragruppen
2017-09-07 19:26
Föräldragruppen har bestämt att laget inte kommer att sälja något i höst utan vi kommer ta nya tag början av 2018. Återkommer med mer information när det blir dags.
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer