Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
P 16

Välkomna till Husqvarna FF P02


Bilder från matchen mot Hovshaga
2018-05-13 23:23
Bilder från Zinkens (foto: Joakim Edvinsson)
Matchen mot Hovshaga slutade till slut 4-4. HFF hamnade i underläge två gånger i första halvlek. Efter mål av Alen Yacou och Yusuf Hassan stod det 2-2 i halvtid. 
I andra halvlek drog hemmalaget iväg till 4-2 efter tidiga mål av Noah Shamoun och Yusuf Hassan. 
Hovshaga gav inte upp utan Marcus Lindström i bortalaget gjorde ytterligare två mål och fastställde slutresultatet till 4-4. 
Hökerum fastigheter söker sommarjobbare 2018
2018-03-23 08:50

Är du mellan 15–18 år och känner att du vill vara med och hålla efter vår inne och utemiljö i Huskvarna, Tenhult och Hovslätt? 

 

Vi behöver 1–2 stycken glada och positiva ungdomar som inte är rädda för att ta i.

Arbetsuppgifterna kommer att vara väldigt varierande så som:

 

·         Häckklippning

·         Gräsklippning

·         Trapphusstädning

·         Lövblåsning

·         Sopa gårdar, parkeringsgarage mm

 

Känner du att detta skulle vara ett passande arbete under juli och augusti 2018 så tveka inte att höra av dig till mig via mail och presentera kort vad du är för person samt var du bor.

Peter.hjert@hokerumfastigheter.se
Framgång genom motgång!
2018-02-01 11:20
Alla killar hälsas varmt välkomna till en intressant föreläsning. Anmälan via mail till kansli@husqvarnaff.se senast 15 februari. Fri entré!


Träningstider vinter
2018-01-02 13:18
Upptaktsmöte med alla spelare på torsdag 11 januari kl. 18:30 på Vapenvallen.
15 Januari kör vi igång igen med träningar. Vi kommer träna utomhus med boll måndag, tisdag, torsdag kl. 17.00 - 18.00 på Zinken 2 och inomhus fys söndagar kl. 15.00 - 16.30.
Restaurangchansen 2018
2017-11-08 09:23
Även nästa år kommer vi sälja restaurangchansen. Två stycken per spelare är obligatoriskt. Säljer man fler går det in på ett personligt konto i lagkassan. Priset är 240:- per häfte. Ta redan nu upp beställningar - häftena levereras första veckan i februari.

Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1. Detta innebär att den som använder kupongerna i häftet kan äta för ½ priset. I varje häfte finner man erbjudanden i form av allt från frukostbuffé, dagens lunch, a´la carte, fast food, café & bakelser, delikatesser med mera. Succén fortsätter med shopping, aktiviteter, tjänster m.m. från flertalet av de mest kända företag och butikskedjorna med upp till 50% rabatt.

Även nästa år finns Restaurangchansen som app; RC-appen. Ladda hem den där du hämtar dina appar. Köp en aktiveringskod av din förening. Efter några enkla steg har du alltid häftets alla erbjudanden för just din stad med dig i telefonen. 
Varje köpt kod går att aktivera på två telefoner samtidigt!

Grundtanken med Restaurangchansen är att främja restauranglivet och ge idrottsföreningar, skolklasser samt ideella föreningar möjligheten till att förstärka sina klubbkassor med en unik och bred produkt där varje deltagare är vinnare.


  • De 2 häftena som är obligatoriska kommer likt förra året att ligga på medlemsfakturan. Nytt för 2018 är att alla avgifter ska vara betalda senast 28 februari. Inkl RC
  • Fördelningen mellan häften och appar vill jag ha in senast 15 jan 2018. Har man inte meddelat något så får man häftet.
  • Det går alldeles utmärkt att sälja fler än två häften. Nytt för i år är att förtjänsten från försäljning av extra häften går direkt till ett personligt spelarkonto i lagkassan. Pengar från det personliga kontot kan sen användas för att betala mindre avgift när vi åker på cup. Meddela mig senast 15 januari hur många du skall ha av varje sort. Betalning av de extra häftena sker till undertecknad via swish senast en vecka efter ni har fått häftena till er.
  • De barn som inte tränar på vintern ska också sälja.
  • Alla lag i HFF säljer RC, med ett undantag, FFA
  • Ansvarig för sammanställning av extra häften är Jörgen Nyström


 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer