SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

"Nu fyller vi sittplats!"
Hjälp oss att fylla sittplats, alla 450 stolarna ska gå åt.
På den här sidan kan du se vilka som har köpt en stol på Vapenvallen för minst 200 kr. "Nu fyller vi sittplats!" har plats för totalt 450 stolar, passa på att köpa din stol innan det är för sent. Vilka som köpt kan du se på länken nedan.

Vi säljer ut sittplatsläktaren under säsongen 2020. Boka upp din favoritstol för 200 kr exklusive entréavgift och bänka dig framför våra herr och dam matcher. Utöver våra bokade platser till samarbetspartners har vi 450 stolar som väntar på Vapenvallen, och vi hoppas kunna sälja varenda en. Man köper självklart så många stolar man vill. Swisha eller betala in till vårt plusgiro med nummer nedan. Skriv även "Stol" samt ert namn i meddelande och om det skulle vara ett speciellt nummer ni vill ha. När säsongen drar igång kommer det sitta en lista på sittplatsläktaren över var man har sin plats. Under fliken sittplats på hemsidan kommer man även kunna följa försäljningen. Vi hoppas på ditt stöd, ”Nu fyller vi sittplats”!


Swish: 123 46 41 825


Plusgiro: 96276-1


Klicka här för att se vem som köpt sin stol på sittplats

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer