Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

Husqvarna FF, säsongen 2017
 
Husqvarna FF, säsongen 2016

                                                                                                                                          

Välkommen till Vapenvallen säsongen 2016!

 

Fotboll innebär gemenskap, lagarbete med stort engagemang hos många och för de flesta innebär det också mycket känslor. Ofta är det glädje och lycka men det kan också vara frustration. Allt detta var något vi som förening fick uppleva den gångna säsongen. Många var engagerade i och runt våra lag och fina insatser gjordes både på och vid sidan av planen. Vi tar nu med oss alla erfarenheter såväl bra som dåliga från den gångna säsongen och ser fram emot en ny spännande fotbollssäsong. Vår ambition som förening är att gå framåt och utvecklas så vi blir bättre på allt vi gör såväl på planen som vid sidan av. Att stå still är inget alternativ då kommer vi hjälplöst efter.

 

I vårt herrlag genomgår vi en generationsväxling och vi kommer matcha ett antal unga lovande talanger som kommer från våra ungdomslag med nya bekantskaper i föreningen. Herrarna spelar även denna säsong i den spännande division 1 södra med flera anrika storlag som står för motståndet. Damlaget spelar även i år division 2 med flera spännande derbyn mot lokala lag på programmet.

 

En stark konstruktion måste byggas från grunden. Husqvarna FF’s ungdomsverksamhet är en av Smålands största och bredaste. Den utgör grunden för föreningens satsning på elitfotboll. En viktig förutsättning för att lyckas med att utveckla sina spelare från fotbollsskolan till herrlag respektive damlag är att det finns en tydlig utvecklingsplan för hur det ska gå till. ”Den blå tråden” är den modell vi utvecklat inom HFF och är en mycket viktig hörnsten i vårt arbete. Under 2016 görs ytterligare satsningar för att den skall genomsyra verksamheten i alla våra lag. Vi vill vara det självklara valet för ungdomar som vill satsa på sin fotboll och vi tror att bredden leder till toppen.

 

Vår ambition är att vara en förening som utvecklar egna talanger och ger dem möjlighet att växa och få spela elitfotboll. Vi vill spela en kreativ och underhållande fotboll med mycket hjärta för föreningen. Min förhoppning är att underhållande fotboll med egna talanger och nya bekantskaper i spännande nyförvärv ska skapa intresse och engagemang. Tillsammans med ett bra arrangemang runt matcherna hoppas jag detta ska leda till att vi får många som vill komma och hjälpa till att stötta laget. Ett starkt stöd på hemmaplan är viktigt och kan rent av vara avgörande. Du behövs så var med och stöd laget!

 

Föreningen är så mycket mer än bara det som händer på planen. Vi bedriver en omfattande verksamhet som vi har all anledning att vara stolta över. Det är många kunniga och engagerade medlemmar som jobbar ideellt med att få det att fungera. Vi har också ett starkt stöd från våra sponsorer som möjliggör att vi kan fortsätta utveckla verksamheten. Det finns alltid utrymme för fler som vill vara med och hjälpa till och det finns många sätt att stödja HFF. Kontakta mig gärna om du har idéer på hur vi kan utveckla verksamheten ytterligare.

 

Avslutningsvis vill jag återigen hälsa dig välkommen till Vapenvallen 2016!

 

Stefan Axelsson

Ordförande

Husqvarna FF

 

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer