Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet

HFF Ungdom 2016
 
HFF Ungdom 2016
Ungdomsverksamheten i Husqvarna FF är en av Smålands största. 500 barn och ungdomar är aktiva mer eller mindre året runt. Verksamheten syftar till att ge barn och ungdomar fostran, fotbollsutbildning och en meningsfull fritid. Inom HFF Ungdom arbetar vi efter vår utbildnings- och policyplan ”Blå tråden”. Den ska genomsyra all verksamhet i vår stora förening, från de yngsta som precis har börjat bekanta sig med världens roligaste leksak, till de äldsta elitsatsande ungdomarna. 

Under de senaste åren har föreningen,  satsat resurser för att framförallt stötta de yngre ålderskullarna. Övningsbank finns tillgänglig, stöd finns för att utveckla lagens verksamhet och kurser genomförs inom föreningen. Tillsammans med den goda tillgången till planer kring Vapenvallen, både sommar- och vintertid, gör det att de yngre lagen nu tränar och spelar i en sällan skådad omfattning. Vi kan med stolthet erbjuda en omfattande kvalitativ verksamhet året runt. De som vill träna fotboll även vintertid kan göra det under bra förutsättningar. Samtidigt är det viktigt att de som tränar andra idrotter kan fortsätta göra det, vi ställer aldrig ultimatum på att man bara måste träna fotboll.

Som ett led i målsättningen att leverera egna produkter till våra seniorlag och i förlängningen fortsätta leva upp till devisen ”vägen ut i Europa”, gör vi nu en stor satsning och rekryterar en sportchef till ungdom. Sportchefen ska, förutom att vara sportsligt ansvarig för U19, säkerställa rekrytering och utbildning av ambitiösa ledare. Det ska bli än mer attraktivt att verka som ledare i Husqvarna FF. Vi tror att vi på det här sättet kan locka fler tjejer och killar, både internt och externt, att ta nästa steg på sin ledarbana i vår förening. Kompetenta ledare är garanten för att vi kommer höja vår kvalitet ytterligare och i förlängningen utbilda fler och bättre fotbollsspelare.
 
Låter det lockande att vara delaktig i en expansiv miljö, antingen som spelare eller ledare, tveka inte att höra av dig till kansliet eller till något av lagen. Kontaktuppgifter finner du på hemsidan, www.husqvarnaff.se


Välkomna till Vapenvallen för att se och njuta av ungdomlig fotbollsentusiasm. 


HFF Ungdom

 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer