P19

Komfortabel seger i Strängnäs (6-1)
2018-04-23 07:45
August Sander stod bakom ett av målen. Arkivbild
Skönt med en stabil seger. I synnerhet när det var tredje bortamatchen på raken, så visst var det dags för en vinst.

Trevande inledning
Vi börjar matchen lite försiktigt och trevande. Efter en kvart börjar vi emellertid spela som vi bestämt och tar över matchen mer och mer. Efter 23 spelade minuter kommer första målet av Anmar Kiwarkis. Nu skapar vi ytterligare ett flertal chanser och även en del hörnor som är farliga. I 37:e minuten utökar August Sander ledningen till 0-2. Bara två minuter senare kommer Edvard Lans till skott och visar vägen till 0-3. Detta resultat står sig i halvtidsvilan.

Bra kortpassningsspel
Andra halvlek hann bara bli fem minuter gammal innan Edvard Lans presenterade sig på nytt, 0-4. Nu kontrollerar vi matchen bra och ytterligare ett mål kommer till genom ett självmål, 0-5. Vi spelar ett bra kortpassningsspel och fortsätter producera chanser. Kanske gör ledningen att vi slappnar av lite för under en femminutersperiod blir det lite sämre spel. IK Viljan Strängnäs sätter ett reduceringsmål, 1-5. Försvarsspelet fungerade annars förträffligt och det var bara synd att Jonathan Bosmyr inte fick hålla nollan. Mher Edoian kunde i 75:e minuten fastställa slutresultatet till 1-6.

Michos sammanfattning
”Killarna gjorde det bra och det var en underhållande match under större delen av de 90 minuterna. Vi ser redan fram emot nästa match på hemmaplan, då mot BK Forward.”

Text: Örjan Johnsson

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22