Dramatisk DM-match i Gislaved (P16)
2016-03-25 23:12
HFF - Burseryd (U16)
På långfredagen var det dags för årets första match i DM (P16). En helgdag som denna saknades en hel del av våra ordinarie 00:or. Sjukdomar och skador gjorde att vi fick låna inte mindre än sex spelare från -01 och -02. Det är tur vi har ett gott samarbete med våra andra lag med yngre förmågor.

Vi inleder matchen ganska offensivt och redan tidigt lurar Peter flera av deras spelare och avslutar sedan själv. 1-0 efter mindre än fem minuters spel. Det verkar lovande!

Det blir därefter en växlande och mycket öppen matchbild med både mål och målchanser åt båda hållen. I halvtid har Burseryd tagit ledningen med 3-2.

I början av andra halvlek får vi en spelare avstängd och vi får klara oss med 10 spelare. Efter ca 25 minuter i andra halvlek hade Burseryd utökat ledningen till 5-3.

Nu börjar det bli bråttom om vi ska få med oss någon poäng hem. Vi lyckas till slut både reducera och kvittera till 5-5 innan domaren blåser av matchen.

Hoppet om att gå vidare i DM lever kvar och nästa motståndare blir IFK Värnamo.

Tack till våra yngre spelare som hjälpte till att få hem 1 poäng till Huskvarna!