P19

Visst blev det tre nya poäng mot Karlskoga FF!
2016-09-17 16:57
David Ingesson gjorde matchens enda mål
Matchen inleds med ganska jämnt spel. HFF har bäst chanser och efter 10 spelade minuter kan vi konstatera att HFF haft två bra lägen som dock inte förvaltats särskilt väl.

Även denna dag har HFF en trupp som saknar flera ordinarie spelare. Det har ju dock visat sig fungera väl ändå. Härligt med en bred trupp och där det är många som kan göra väl ifrån sig.

Efter 25 minuter känns HFF bättre, men har ändå inte lyckas få tyngd i spelet. En taktik som prövats rätt flitigt är att skjuta långa löpbollar på kanterna där ytterbackarna ska löpa. I halvtid har inget av lagen lyckats avsluta i nätet utan ställningen är 0-0.

I inledningen av andra halvlek har vi en fin kombination på vår vänsterkant som ledde till en farlighet, dock inget mål. Vår backlinje gör som så många gånger förr ett utmärkt jobb. Karlskoga FF kommer inte igenom.

Efter 63 minuter tilldöms vi en frispark i ett ganska bra läge. David Renblad skjuter en lång boll över halva plan och Karlskoga FFs målvakt rusar ut för ta den men tappar bollen. David Ingesson är påpassligt framme och kniper den samt rullar in 1-0.

HFF spelar ganska kontrollerat de efterföljande fem minuterna, men Karlskoga FF stressar och pressar så fort de får boll. I det här skedet gör Deven flera byten på en gång.

De sista 10 minuterna rör Karlskoga FF om i uppställningen för att komma framåt än mer. De skapar ett flertal hörnor, men saknar den sista spetsen för att också göra mål. Det blir inget mer mål utan Karlskoga FF fick se sig besegrade även denna gång.

Sammanfattningsvis måste det erkännas att det var inte en så särskilt publikfriande match, men vad gör det! Tre nya poäng och i skrivande stund har vi klättrat ytterligare en placering. Visserligen är det en lite haltande tabell, men frånsett det tronar vi nu stolt på en femteplats - fantastiskt!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06