P19

Stark öppning i Karlstad räckte tyvärr inte...
2016-08-14 17:35
Arkivbild: grön gräsmatta på Zinken ;-)
Trots en lång resa och bortaplan öppnar vårt HFF-lag mycket bestämt och med hög energi. Det skulle också ge utdelning - första målet kom redan efter 12 minuter av Sebastian.

Vi fortsätter spela bra och har flera chanser. Sebastian tar vara på ett friläge i 28:e minuten och ledningen är utökad till 0-2!

Det jämnar till sig något i bollinnehavet och i 36:e minuten blir Karlstad tilldömda en straff. Ninib, som idag stod mellan stolparna kunde tyvärr inte rå på straffen utan 1-2 var ett faktum.

Vi går till halvtidsvila, men det var nog Karlstad som laddade bäst för ganska direkt i andra halvlek (47 min) kvitterar Karlstad till 2-2. Det ger mycket energi och därefter skapar Karlstad några lägen på hörnor och frisparkar. Ca 20 min in i andra halvlek lyckas våra motståndare också få in ett mål på en nickretur från ribban.

Det blir sedan lite halvlägen från oss. De har också några liknande situationer, men det blir inga fler mål. Matchen slutar 3-2 och vi får tyvärr åka hem utan poäng.

Sett till chanser och spel så var det kanske rättvist att Karlstad vann, det är dock förargligt att tappa en 2-0 ledning.

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06