2016-06-12 23:03
Arkivbild

Efter Kanadaresan har det lyckats betydligt bättre. Efter en tung start på säsongen så har det nu lossnat rejält. Först plockade vi 3 poäng mot KB Karlskoga FF på bortaplan. I dag väntade en ny bortamatch, denna gång mot IK Oddevold.

Det skulle visa sig bli en händelse- och målrik match i värmen på Thordengårdens konstgräsplan.

Det första målet sätter Sebastian och det bådar gott för fortsättningen. Spelet svänger dock kraftigt och en tid senare trycker IK Oddevold på och vi får försvara oss. Lukas tvingas gå ganska tufft fram mot en av motståndarna i straffområdet. Det vill sig inte bättre än att vi får en straff mot oss och det är reducerat till 1-1.

Sebastian fick något senare en ny möjlighet att återta ledningen och lyckas också få till 2-1. Innan halvtid revanscherar sig Lukas då han sätter nästa mål och ledningen är nu utökad till 3-1.

Efter pausen kommer IK Oddevold in med ny energi. Kanske blir vi också lite försiktiga och vill bevaka vår ledning. Vårt HFF-lag får försvara sig en hel del och ganska snart kommer reduceringen till 3-2. IK Oddevold tar över allt mer och vårt HFF-lag blir också allt tröttare. Efter en halvtimmes spel i andra halvlek har även resultatet vänt. IK Oddevold har nu ledningen med 4-3.

Som väl är kan vi skaka fram lite nya krafter och innan slutsignalen ljuder har vi lyckats reducera via David I och slutresultatet skrivs till 4-4.

Sammanfattningsvis är det positivt att vi tar poäng, att vi gör många mål och skulle vi göra mål på alla chanser hade vi nog fått med oss ytterligare poäng hem. Redan på onsdag väntar dock nästa bortamatch mot Ljungskile SK. Hoppas att vi kan fortsätta den här positiva trenden, ladda om batterierna och plocka ytterligare nya poäng!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06