P19

Det blev vinst även i finalen i Aurora cup, Kanada
2016-05-30 04:35
Segrare i Aurora cup, Kanada 2016
Så är årets final i Aurora cup avgjord, och det blev våra grabbar från Huskvarna som tog hem vinsten och segerpokalen.

Liksom tidigare matcher startade vårt HFF-lag tryggt och lät bollen göra jobbet genom ett stabilt passningsspel. Våra motståndare fick springa desto mer. Det tog ca 10 minuter innan första målet var ett faktum. Det kom via David I som passade fram till Mike och så var det 1-0.

Ca fem minuter senare fick Mike en frispark som gick till Emran som tyvärr placerade den strax utanför stolpen. Det dröjde dock inte så länge innan vi fick en ny chans. Denna gång var det Peter som fick chansen, och också tog vara på den. En frispark med vänstern och den satt perfekt i krysset, 2-0. Innan halvleksvila kommer även det tredje målet av David I efter en härlig assist av Sebastian.

I andra halvlek har bl a Filip ett bra läge där han är fri men målvakten, men dessvärre läser han spelet och kommer ut och avvärjer möjligheten till ytterligare mål.

Nu händer det som så ofta sker när ett lag är ganska överlägset. Det blir en mättnadskänsla och kanske lite slarv p g a minskad koncentration. Vårt motståndarlag lyckas reducera till 1-3 efter en tilltrasslad situation där Johannes blev liggande en bit ut på planen.

Nu blir det ännu mer irritation och det blir flera gula kort utdelade till spelare i båda lagen. Peter blir bl a rejält fasthållen och reagerar lite kraftigt och det blir en hel del ordväxling. Efter den här situationen blir det oreda i vårt lag och strax efter är det reducerat till 2-3.

Som väl är blir det inte mer oroligt än så, för bara en minut senare punkterar Sebastian matchen med ett välplacerat skott från ca 25 meter. 4-2 blir slutresultatet och ett stort grattis till våra HFF-killar som nu får med sig lite mer i bagaget till hemresan. Utöver lagpokalen fick nämligen samtliga spelare i vårt lag en egen mindre pokal. Dessutom utsågs Mike till matchens spelare i finalen - grattis!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06