Storvinst i den första matchen i Kanada
2016-05-27 04:11
Ståtlig invigningsceremoni med nationalsången
Efter ett intensivt regnande mitt på dagen klarnade det upp i lagom tid till matchstart. Det blev t o m en krävande tillställning i värmen, vilket visade sig vara till vår fördel.

Det var en ganska jämn inledning av matchen där HFF hade flest målchanser. Första målet, på den här kontinenten av HFFs U17-lag, tillskrivs Nahom. Det började med en frispark som Sebastian fick med sig. Sebastian la den själv och via Nils L kunde sedan Nahom säkra målet. Bara minuten senare kunde Sebastian på egen hand ta sig igenom FC Auroras backlinje och avsluta. 2-0.  Därefter stod FC Aurora emot till halvtidsvila.

Med nya krafter skapade FC Aurora en del chanser i början av andra halvlek. Reduceringen var nog inräknad när en av FC Auroras spelare i princip hade öppet mål och bara skulle peta in den. Då kommer Emil som skjuten ur en kanon och lyckas avvärja den bästa målchansen som FC Aurora skulle visa sig få denna dag.

Nu tryter krafterna hos FC Aurora och i snabb takt följer ytterligare sex mål till HFFs fördel. Målskyttar är bl a Mike, David I och Sebastian.

Johannes lyckades hålla nollan och matchen slutar med hela 8-0 till HFF.

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22