Karlstads BK besegrade våra blåränder
2016-05-05 19:25
Fin räddning av Karlstads BKs långe målvakt
Det var en fantastiskt varm och härlig Kristi himmelfärdsdag som vi tog emot gästande Karlstads BK.

Karlstads BK hade ett visst övertag under första kvarten. Det dröjde dock till 20:e minuten innan de får en hörna och vi missar markeringen vid vår högra stolpe, 0-1. Efter ca en kvart får vi nya problem när de lyckas ta sig förbi på vår högerkant och Johannes blir utan hjälp i målet, 0-2.

Trots underläget måste våra killar få beröm för vi fortsätter envist att rulla runt bollen och spelar bra. Vi har dock problem att komma förbi deras backlinje. I den sista minuten får vi en bra chans, men lyckas inte nu heller.

I andra halvlek är det jämnt spel mellan lagen. En bit in i halvleken missar tyvärr linjedomaren att en boll är förbi linjen och spelet får fortgå. Det resulterar sedan i ett tredje mål.

En eloge till vårt HFF-gäng som fortsätter att envist hålla mycket boll och spela kontrollerat. Något mer mål blir det emellertid inte - matchen slutar 0-3.

Det är ju många bra lag i denna serie, så visst får vi räkna med tufft motstånd, men det lossnar säkert snart. Vi ser redan fram mot nästa match på söndag. Då möter vi IK Kongahälla som också haft det motigt att knipa några poäng.

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06