Stabil seger mot Tenhults IF (DM J18)
2016-05-01 23:14
Anfall på gång för våra rödklädda killar
Så var det dags för match på Kabevallen i Tenhult. I vårt röda bortaställ och med Issa som ivrigt styrde och dirigerade från kanten. Planen var väl inte på topp, men vi visade ändå ganska tidigt att det här var en match vi tänkte vinna.

Tenhultsgrabbarna kämpade bra, men det blev rätt mycket försvarsspel och det kom att resultera i en straff till HFF. Ninos klev fram och gjorde inget misstag 1-0. Innan halvlek hade vi utökat ledningen till 3-0 efter mycket bollinnehav. Härligt att se att passningsspelet fungerade ganska väl trots en ojämn plan!

I andra halvlek får vi ytterligare en straff med oss. Även denna gång får vi utdelning, nu av Kevin. Målvakten i Tenhult var dock inte långt i från att klara den. Nu känns matchen avgjord och kvalitén sjunker lite i båda lagen. Innan full tid lyckas Tenhults IF reducera till 4-1 efter en tilltrasslad situation framför vår målvakt.

Det här bådar gott för fortsatt spel i DM!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06