P19

Vinst (4-2) i högt tempo mot Norrby IF (U17)
2016-03-13 17:30
Så var det dags för hemmamatch på Zinken mot vårt gästande lag från Borås. Norrby IF öppnade ganska offensivt och satte högt tempo. Vårt lag kontrollerade dock tillställningen ganska bra. Efter ca 20 min lyckades vi ta ledningen efter att Nils Lindell på högerkanten avlossat ett välriktat skott i mål 1-0, härligt! Nu blir det lite oroligare och vi blir ganska hårt tillbakapressade. Norrby har en riktigt stor chans att kvittera efter att ha rundat Johannes i målet. Den går dock i stolpen, som tur var. I slutet av första halvlek öppnar det upp sig och vi tar vara på lägena. Mike utökar ledningen till 2-0 och kort därefter går vi även till 3-0 efter mål av Anmar.

I andra halvlek öppnar Norrby i ett intensivt tempo. De har några chanser och såsmåningom kommer också reduceringen till 1-3. Norrby fortsätter pressa på, men å andra sidan öppnar sig också chanser för vårt lag. Efter ca 20 min ökar David I på våra siffror till 4-1. Här kan man tro att matchen är avgjord men Norrby ger inte upp. Norrby lyckas hyfsa till siffrorna till 2-4 innan domaren blåser av matchen. Innan dess hade de faktiskt ytterligare ett par bollar i stolparna, så chanser saknades inte.

Efter den härliga vinsten har vi fortfarande chansen att sluta tvåa i ligacupen beroende av resultatet i kommande match mot IFK Värnamo.

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06