P19

Övertygande vinst (5 - 0) mot Varberg BoIS
2016-02-21 19:22
Mycket stort bollinnehav av vårt blårandiga lag
Så var det dags för första matchen i ligacupen U17. Redan tidigt var det tydligt att vi ville ge Varberg BoIS en riktig match. Det dröjde dock något till vårt första mål kom - det var Emran som höll sig påpassligt framme vi vänster stolpe. Sedan gick det ganska snabbt till Lukas fick öka på ledningen till 2-0. Innan halvleksvila lyckades vi även gå till 3-0 efter en snabbt lagd frispark från Peter som överraskade alla - vilken härlig speluppfattning!

I andra halvlek gör vi en del byten och det är kul att de två kommande målen görs av Idris och Yonathan som inte spelade första halvlek. Utöver de fem målen kunde vi också räkna in tre ribbträffar, så det fanns bud på mer.

Slutligen ska det också nämnas att ett mycket bra och stabilt spel både på mittfältet och i backlinjen gör att Varberg BoIS inte får möjlighet att skapa några direkta chanser. Roligt att Johannes gör ytterligare en match utan att släppa in något mål.