P19

Avslagen avslutning mot Trelleborgs FF
2015-11-01 09:14
Efter den tråkiga förlusten mot GAIS var det bara att försöka ladda om och göra en bra sista match. Det visade sig svårt. Trots en dominans av vårt lag i första halvlek, en spelare utvisad i Trelleborgs FF, vi har ledningen med 2-0 så tappar en del av våra spelare orken och motivationen i andra halvlek.

Vi blir stillastående, går inte in i närkamper och är tvåa på bollen. Efter full tid har Trelleborgs FF lyckats hämta in till 2-2, vilket förklaras av bristande motivation eller trötta spelare. Det blev än mer tydligt i straffläggningen när vi dessvärre inte lyckas sätta en enda straff...

Som helhet har vi dock gjort bra ifrån oss i cupen. Vi vann vår grupp, vi gick till A-slutspel, vi hade ledningen i kvartsfinalen mot GAIS och spelade mycket övertygande under en längre period. Det blev med tiden tyvärr en del skador som gjorde att vi inte riktigt orkade att stå emot över 60 minuter. Vi tar med oss det positiva och blickar framåt!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06