P19

Vinst med 4 - 0 mot IFK Berga!
2015-10-18 18:47
Nahom Tekle sätter sista målet till 4-0
Så var det dags för andra kvalmatchen. IFK Berga som rest från Kalmar visade sig vara ganska pigga och vakna under första halvlek. Även om vårt HFF-lag hade något mera idéer och variation i spelet så var det en ganska jämn första halvlek. Vi får vara tacksamma att det inte stod 0-1 i halvlek. En minut innan halvlek var det en boll som hade gått i mål om inte en Berga-spelare hade fått för sig att ta bollen och passa en gång till. I andra halvlek lossnade det dock rejält. Det blev lite öppnar ytor och Robert börjar med att sätta 1-0. Därefter kommer både andra och tredje målet ganska snart efter. I sista minuten får vi också en straff och resultat skrivs till 4-0 - härligt med lite vinster!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06