P19

HFF - Östers IF - ett steg framåt!
2015-09-27 09:17
Jubel efter reduceringen till 1-2 i början av andra halvlek
Visst det blev förlust mot Östers IF, men det finns mycket gott att ta med sig från denna match. Vi möter ett bra lag som i startelvan har 8 spelare av 11 födda -98. Huvuddelen av vår startelva är födda -00. Vi inleder bra och skapar en hel del farliga chanser. En bit in i första halvlek drabbas vi av ett rött kort, som i efterhand visar sig förmodligen vara en missuppfattning och felbeslut. Vi får ändra om i vår laguppställning och det blir jobbigt att spela med en man kort - det återstår mycket av matchen. Innan halvlek lyckas Öster ta ledningen och även sätta 0-2. Spelmässigt är vi bra med i matchen och det visar sig knappt 10 minuter in i andra när vi reducerar till 1-2 - härligt! Kanske blir vi väl ivriga för nästa mål till 1-3 kommer olyckligt som följd av lite chansartat spel från vår sida. Kort därefter kommer Edvard fri med målvakten och har en god chans till ny reducering. Tyvärr blir det inget mål och inte långt därefter, när ca 65 minuter är spelade börjar det bli motigt. Vi känner nog av att vi saknar en spelare och att vissa av deras spelare trots allt är äldre än oss. Under sista kvarten blir det ytterligare tre mål och slutresultatet skrevs till 1-6. Trots allt en bra prestation, det gäller att ta med sig det goda - det här kommer bli riktigt bra längre fram!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06