En bra kämpainsats i DM-semifinalen mot Kalmar FF
2015-09-16 17:17
Mycket publik och underhållande match på Zinkens damm (foto Joakim Edvinsson)
Många av HFF-killarna hade med spänning sett fram emot semifinalen som var tänkt att spelas på Vapenvallen 1. Regnet satt tyvärr stopp för det, men det var ändå många åskådare hade tagit sig till Zinken trots det dåliga vädret.

Vi fick se ett Kalmar FF som satte in högsta växel från start och satt rejäl press under de första 10 minuterna. Något mål kom dock inte och ju längre matchen gick släppte nervositeten och HFF började komma in i matchen allt mer. Lite dramatiskt blev det när vi fick en tveksam straff emot oss, men vår målvakt, Ayanle klarade den. Vår bästa chans under första halvlek var en nick i ribban, närmre än så blev det inte. I halvtid var ställningen fortfarande 0-0.

I början av andra halvlek är vi med ganska bra, men efter en dryg kvart kommer Kalmar FFs forward igenom och lyckas via båda stolparna göra första målet. Vårt HFF-lag fortsätter kämpa emot bra, men har lite svårt att skapa några riktigt vassa chanser. I stället öppnar sig ett läge för Kalmar FF som kan utöka ledningen till 2-0. Innan matchen blåses av lyckas de även sätta det tredje målet till 3-0. Sammanfattningsvis får vi konstatera att vi mötte ett något bättre lag i dag och önskar Kalmar FF lycka till i finalen!

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06