P19

P15 klara för semifinal i DM
2015-08-05 22:36
J-Södra fick se sig besegrade med 4-0 på Jordbrovallen. När halva matchen var spelad stod det bara 0-0 trots ett mycket stort bollinnehav och tidvis ganska intensiv press från våra grabbar. Vår för dagen "nye" målvakt Sebastian Dimitrevic hade det lugnt, vilket till stor del berodde på ett stabilt spel av både vårt mittfält och backlinjen. De första minuterna i andra halvlek var lite skakiga innan vårt första mål kom. Därefter lossnade det och innan matchen var över hade vi lyckats få in ytterligare tre mål. Målskyttar var Robert Shlimon, Alex Petrovic och Peter Gwargis. Det är ännu inte klart vilket motstånd som väntar i semifinalen.

Giles är tillbaka2023-02-08 19:53
Visingsö2020-07-12 21:02
Aneby/Bälaryd borta2020-04-25 23:10
Röd-Gröna listan2019-08-30 13:46
Sommarjobb 2018?2018-03-26 00:23
Derby på 1:a advent!2017-11-30 19:23
Smålandsmästare 2017!2017-10-22 20:22
Hallå där, Maksy!2017-08-10 21:06