Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Husqvarna FF
Där drömmar blir till verklighet
P 15

I skuggan av San Siro av Martin Bengtsson
P15 och F16 som har läst boken "I skuggan av San Siro", fick möjlighet att lyssna och ställa frågor till författaren Martin Bengtsson.
Martin Bengtsson som skrivit boken "I skuggan av San Siro" besökte oss på Smeden i februari. Han berättade om hur han satsat på fotbollen som barn för att bli bäst i världen och hur han till sist hamnat i en depression med självmordsförsök. Tungt ämne, men väldigt intressant. Han berättade också att hans historia ska bli en film så småningom. Så har du inte läst boken, som inte var lång och svårläst, kan du se filmen:)
Quality Hotel Cup 2018 i Vänersborg och Trollhättan

Fler bilder (+5) >>
I brittsommarvärme genomfördes Quality Hotel Cup en helg i början på Oktober.
Killarna vann överlägset sin första match med hela 15-0! Och eftersom de vann alla sina matcher i sin grupp och hade bäst målskillnad av alla, blev de bästa etta och behövde inte spela åttondelsfinal i A-slutspelet. Tyvärr förlorade de knappt i kvartsfinalen (0-2) och lite snöpligt tog fotbollssöndagen slut innan lunch. Men det var en väldigt trevlig cup och alla spelare och ledare är väldigt nöjda med helgen!

DM-Kvartsfinal 2018
Vem vann? Bilden talar för sig själv.
I början på augusti åkte vi till Kalmar för att spela DM-kvartsfinal. Vi började med en intressant tur på slottet och sen var det dags för spel. HFF gjorde det första målet men sen kvitterade IFK Berga och när vi sen fick en straff emot oss kom HFF aldrig igen. Matchen slutade 3-1 till Berga. Vi önskar IFK Berga lycka till i sitt fortsatta spel i DM och hoppas ni tar hem guldet!
Giffcupen 2018
Stort grattis till P14 som lyckades ta sig ända fram till bronsmedalj i A-slutspelet i Giffcupen. Mycket vilja och kämpaglöd och till slut mycket trötta ben och huvud i den gassande vårsolen. De tre sista matcherna fick avgöras med straffar.

Lassabollen, Ulricehamn 8 april 2018

Fler bilder (+4) >>
Det började lite kallt men sen ordnade det upp sig och blev 20 grader varmt! Vi hade två lag med som spelade tre matcher var. Samma resultat för båda, en förlust och två vunna matcher! Bra kämpat!
 
Teambuilding-dag med Andreas Sandqvist
Killarna delades upp i 7 lag med 5 deltagare i varje. Alla lagen valde sitt eget lagnamn och så började dagens utmaningar.
Övningarna som leddes av Andreas Sandqvist, och som syftade till att stärka lagandan hade 4 olika inriktningar  1. Allmänbildning 2. Kreativitet 3. Problemlösning och 4. Personkännedom. Alla killar var engagerade och gjorde sitt bästa och det blev en rolig och mycket givande dag! "Vilja slår talang" var dagens visdomsord!
Örebrocupen i juni 2017

Fler bilder (+12) >>
Bättre sent än aldrig! Här är vårens/sommarens cup i bilder!

HFF V/S ÖSTERS IF
Sista matchera för säsongen. HFF P0405 mötte Östers IF u13 i två matcher. En 11-manna och eb 9-manna. Första matchen vann HFF med 4-2 och andra matchen vann Öster med 1-0. Grattis till fina matcher!
 
Quality Hotel Cup i Vänersborg/Trollhättan 6-8 oktober 2017

Fler bilder (+15) >>
Bra kämpat av alla killarna. Tyvärr räckte det inte hela vägen. Men en match i A-serieslutspelet blev det i morse som var jämn och spännande. Laget föll med flaggan i topp!
 
Stockholmsresan, SambaErik och kvalmatch Sverige-Vitryssland
 
Laget på utflykt till Varkullen i Hovslätt

Fler bilder (+4) >>
En härlig dag med tipspromenad, korvgrillning, dunken och slå i spiken snabbast! Gissar att alla doftade gott när de kom hem:)
 
Träningsmatch HFF – J-södra
Domare Peter, Klevis, Mercio, en J-södraspelare och målvakten.
 
Läsutmaningen!

Laget har kommit överens om att de tillsammans ska hinna läsa 120 böcker på tio veckor. Det innebär ungefär fyra böcker per spelare.

– Läsgruppen är helt frivillig, men de allra flesta tycker att det är kul. Nu utmanar laget andra lag att hänga på initiativet.

Några bilder från träningen
 
Ulvacupen 2016

Fler bilder (+17) >>
Glädje och tårar, starka känslor när man kämpar så hårt.
 
Husqvarna vit innan match mot J-Södra.
 
P04/05 "Snömatchen" 20160306

Fler bilder (+20) >>
Foto: Joakim Edvinsson/Husqvarna FF
 
Club Atletico do Maputo
Mercio med familj tackar för alla skor, kläder och dylikt som skänktes till Club Atletico do Maputo.
Första träningen 2016
 
TORD CUPEN 2015
I starkt växlande väder, kyla på morgonen och sol på eftermiddagen kämpade två HFF-lag under 2 dagar. Mycket bra insats av alla killar som kom vidare i A-final. Stort grattis till andraplatsen lag röd
 
Elitfönster Cup i Lenhovda 1-2 augusti
Cupseger i A-slutspelet för Husqvarna FF blå! Och 2:a i B-slutspelet för Husqvarna FF röd! Grattis och väl kämpat alla fina killar! (Fler bilder kommer ...)

Hammarskölden 13-14 juni
Ett av laget slutade som tvåa, det andra kom på plats fyra. Bra kämpat av alla!
 
Hammarskölden 13-14 juni
Våra fina grabbar en solig helg i Norrahammar!
 
Träning 15 maj 2015
Löpteknik och fotboll en solig kväll i maj!
 
Match HFF-Mariebo 17 maj 2015
Kevin i närkamp. Matchen slutade 3-2 till Mariebo.
 
 
Huvudsponsorer
Diamantsponsor
Sociala medier
Instagram #husqvarnaff
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer